välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av äldre skrivare

Postad av : Charlotte Wannberg

英文博客的留言增加外链 链接的有效力 一些可以发锚文本签名的 做链接的重要规则 英文网站优化工具大全

Du behöver:
gasolbrännare
. Tunnplåt av koppar, såsom koppar blinka.
Tång.
Brandsäker yta, t. ex. sten eller cement.
1-fots längder av koppartråd.
Avisoleringstänger.
Krokodilklämman.
Cup.
Sked.
1 kopp salt.
Små, tunga vikt.

En av de viktigaste faktorer som skiljer oss från våra förfäder är att vi har tillgång till anteckningar för att stärka vår kunskap samtidigt som de var tvungna att förlita sig på hörsägen och verbal kommunikation för att förmedla kunskap . Tillkomsten av tryckpressen har tagit folk till området för gränslösa kunskap som människor kunde bara drömma om ett årtusende sedan. Det har varit en intressant resa under de senaste århundradena som såg oss utvecklas från att göra inskrifter på grottan väggarna för att spotta ut miljontals exemplar av Harry Potter böcker på en daglig basis.

Elektrofotografi

föregångare till datorn skrivare började med xerografi, som uppfanns av Chester Carlson 1938. Denna torra tryckprocessen var även kallad "Xerox". Denna process, som innebar ett analogt system för skanning av bilder och sedan skriva ut dem, blev aldrig utbredd, men banade det väg för "öron" system som Xerox utvecklat 1969. Senare tekniken har införlivats inom dagens moderna kopiatorer, av vilka en del fungerar som dagens externa utskriftsenheter för datorer.

Matrisskrivare

Detta är bland de gamla warhorses av dator skrivare som fortfarande har några fördelar. De har små stift i huvudet på den skrivare som fysiskt stämpel bläck på papper. De stora pluspoäng av dessa skrivare är att du kan infoga pappersrullar som input istället för att lägga dem en åt gången. Dessa skrivare är fortfarande i stor utsträckning används i vissa kassadiskar och bankomater. Den låga kostnaden har hållit dessa gamla skrivare runt även om kvaliteten på utskrifterna lämnar mycket att önska.

Plotters

Detta är maskiner som främst är anställda av grafiska designers och arkitekter, eftersom de producerar stora mängder av precisa minut teckningar. Den arbetsmetod är att anställa en uppsättning pennor som används omväxlande och sitter på en arm. Armen kan röra sig smidigt i alla riktningar och kan roteras utan ansträngning. Dessa maskiner är skrymmande och de initiala kostnaderna inblandade är hög, men det är den faktiska kostnaden för tryckning betydligt lägre än för en bläckstråleskrivare.

    Previous:nothing
    Next:vad är en vevstake ratio?
    
    Copyright © 2011 give2all.org