välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur lång kan Sierra Nevada subalpina växa?

Postad av : Stefan Svensson

Nedan treelines i bergskedjan Sierra Nevada växer blandad vegetation av subalpina skogen. Hårda vindar, steniga sluttningar och kyla skapa en uppväxtmiljö som är svårt för många växter att överleva, men ändå rik skog och ängar finns i denna region av Sierra Nevada utbud

subalpina zonen

stegringar mellan 8. 000 och 10. 000 meter är i allmänhet ingår i subalpina zonen. Men med dramatiska svängningar i terräng och temperatur, kan denna zon variera i bergskedjan Sierra Nevada. Enligt "Terrestrial vegetation av Kalifornien," subalpina zonerna starta och sluta vid lägre höjder i de norra delarna av detta berg.

Gemensamma Barrträd

Det högsta växter som växer i subalpina zonen sorter av träd som lever där . Regelbundna barrträ inkluderar whitebark tall, Sierra enbär, contortatall, berg odört, smidig tall och rävsvans furu.

Barrträd Höjd

den korta växtperioden på sex till nio veckor, med frost under hela, håll i Sierra Nevada barrträd från att lägga mycket tillväxt varje säsong. Vissa träd kan vara upp till 82 meter lång, men de flesta är kortare.

    Previous:nothing
    Next:hur spiral panorering maskiner fungerar
    
    Copyright © 2011 give2all.org