välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

användningsområden för cesium karbonat

Postad av : Annika Hultén

En av de grundläggande metalldelar finns på jorden, vänder cesium till vätska en varm dag, med en smältpunkt på 83,19 grader Fahrenheit. Identifierats som en alkaliska element-det vill säga på basen sidan av pH-skalan som mäter surhetsgraden-cesium kombinerar ofta med andra element, såsom kol och syre, för att producera kalcium carbononte (Cs2CO3), två delar cesium, en del koldioxid , och tre delar syre, en förening med flera användningar.

fotoceller

I fotoelektriska celler, såsom polymer solceller, cesium karbonat ökar kraften effektiviteten för enheten. I grund och botten, åstadkommer cesium karbonat detta resultat genom elektronöverföring

filament av elektronrör

ett elektronrör eller ett vakuumrör -. Ett glas eller metall hölje-beror på elektroner som rör sig i ett vakuum för att generera elektrisk ström. Den bygger på en katod med en glödlampa för att överföra elektroner. Enligt Chemicalland21, cesium karbonat ökar känsligheten för en glödlampa, vilket gör det en alternativ förening för användning i röret.

Alternativ medicin

Enligt "avancerade vetenskapliga Hälsa," kan cesium karbonat användas i cancerbehandling. Denna användning skulle betraktas som en alternativ medicin-en behandling som inte normalt accepteras av det medicinska samfundet. Grunden för att använda cesium karbonat vidlåder alkaliska karaktären av cesium och bygger på tanken att cancerceller frodas på grund av sin surhet. Att syra, känd som mjölksyra-som orsakas av syrebrist i normala celler som sedan omvandla glukos genom jäsning för energi-är slutprodukten av jäsningen och leder till onormala celler som växer och producerar cancer. Baser motverka syror, och cesium rankas karbonat högt på pH-skalan som bas.

    Previous:nothing
    Next:hur man: grad radian konvertering
    
    Copyright © 2011 give2all.org