välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

bärbar effektiv solenergi enheter

Postad av : Charlotte Wannberg

utnyttja solenergi för att utnyttja solens energi innebär material som kisel, vars elektroner, upphetsad av ljuset från solen, skapa en elektrisk ström. Dessa material används i stora solpaneler i bostäder och yrkesmässig användning, men nu tekniken tar nästa steg i solenergi med bärbara solenergi enheter.

Mobiltelefon Laddare

Solpaneler, stöttepelaren i solenergi industrin fortsätter att få mindre och nu är tillräckligt små för att betraktas bärbara-även handhållna. Små bärbara solpaneler kan införlivas i en mängd olika enheter, t. ex. en bärbar solcell telefon laddare som är avsedd för ett enda syfte. Det kommer att ge en enskild att förlänga batteriets livslängd och fortsätta prata oavsett vad platsen. Lämna Solar Charger mobiltelefon i en bil som är parkerad i solen och det kommer att fånga solenergi och vara klar för användning.

Solar Strap

Enligt Solpaneler-Green Power, den här lätt apparat, avsedd att bäras utomhus, butiker elektricitet och därefter följer den när det behövs för en kamera eller någon typ av musik enhet. Bandet innehåller en mycket liten solpanel och ett litet batteri för lagring av energi.

Solar Backpack

Enligt en artikel på CleanTechnica. com, den amerikanska armén, efter en leds av marinkåren och flygvapnet, varor vissa av sina trupper i Afghanistan med sol ryggsäckar. Dessa ryggsäckar ge en lösning på problemet med att transportera fossila bränslen och batterier till avlägsna platser genom att varje soldat i sina egna kraftverk. Varje ryggsäck väger 10 pounds och innehåller det en 62-watts solpanel kan ladda militära batterier och driver elektroniska enheter.

    
    Copyright © 2011 give2all.org