välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

de bästa ställena att placera krabba nät längs Hudsonfloden

Postad av : Jeanette Morales

Under de varmare månaderna maj till oktober, rekreation crabbers flockas till stranden av Hudsonfloden, beväpnade med krabba fällor och nät i hopp om att fånga flodens signatur blå krabba. Om du vill sticka ut från mängden, finns det några sätt att ge dig själv kanten. Välja läge längs floden noga kommer du att kunna komma närmare ett större antal krabbor.

Grunt vatten

Det är bäst att välja grunt vatten där din fälla eller netto kan nå botten av floden. Krabbor är aktiva i de varma månaderna som de leker. Om din krabba fällan inte kan nå botten av vattnet, kommer den inte nå lortig stenar och avskum där krabborna gillar att leva. Om du fiskar från båt, bo nära stranden i vatten grunt nog för ditt nät för att nå botten.

Bräckt vatten

Krabbor kan leva i sött eller salt vatten, men föredrar bräckt vatten så där finns i kärr, i New York Bay och upp flodmynning delen av floden, tillgänglig från städer och parker i New York och New Jersey. Krabbor är mer aktiva under flyttar tidvatten, så placera nät i viken under en föränderlig tidvattnet kan öka din fångst. Om du vill krabba i flodmynning, men inte vill ta itu med publiken, försöka komma in på Hudson River från New Jersey avsnitt i Palisades Interstate Park, som tillåter fiske och crabbing på New Jersey sidan av floden.

nära väggar och Piers

Förutom att ge tillgång till crabbers till fots, väggar och pelare skapar en skyddad livsmiljö för krabborna. Du kan även fiska med lina och netto om krabbor från pirarna, sänka en agnade linje i vattnet och lyfta krabba i ett nät.

    Previous:nothing
    Next:historia navigationsutrustning
    
    Copyright © 2011 give2all.org