välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

farligt avfall riktlinjer

Postad av : Annika Hultén

Avfall som har potential att skada människor eller miljön klassificeras som farligt avfall. Federala och delstatsregeringar har fastställt exakta och stränga regler när det gäller omhändertagande av farligt avfall

Typer

Naturvårdsverket separerar farligt avfall i fyra kategorier: listade, karakteristisk, universella och blandat avfall. Innan avfall kan anses riskfylld, skall det först kontrolleras som en fast avfall, som fastställts av bevarande och Recovery Act (RCRA).

Listor

Listor utges enligt federala och delstatliga regler för att avgöra om avfall betraktas som farliga. Om avfallet inte på listan, är en annan lista med fyra variabler av farligt avfall identifieringsmärken för slutgiltigt avgörande. Om avfallet uppfyller något av de fyra egenskaper, anses det farligt avfall.

Lagring och omhändertagande

Under RCRA EPA har utarbetat särskilda riktlinjer för lagring, behandling och omhändertagande av farligt avfall. Ägare och operatörer av anläggningar som är specialiserade på farligt avfall lagring och avyttring är skyldiga att föra register över avfall verksamhet och lämna den till EPA regelbundet.

    Previous:nothing
    Next:Hur man använder en Meade DSI kamera
    
    Copyright © 2011 give2all.org