välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

fördelarna med att använda streckkoder

Postad av : Magnus Ekblad

Streckkoder är ingen främling i världen av inventering spårning. Manual spårning av inventering kan leda till många fel och gör tracking stora mängder av föremål svårt. Sedan tillkomsten av streckkoder, har inventering spårning blivit mer exakta och tillförlitliga, vilket eliminerar vissa av de fel som följer manuell spårning. Med hänsyn till de många fördelar förknippade med streckkoder visar varför denna teknik är antalet en resurs för inventering spårning.

Speed

Manuell spårning kräver mycket skrivande och spårning för enskilt. Detta kan konsumera enorma mängder tid, särskilt när det handlar om stora mängder av objekt. Eftersom streckkoder är elektroniska, sända de uppgifter digitalt och automatiskt, vilket eliminerar den tid som måste skapas från en utomstående person. Detta innebär också att de omedelbart in posten transaktioner eller förändringar i plats.

Access

En annan fördel med att göra med ett digitalt system i stället för manuell är den snabb åtkomst som går att vinna i inventeringen. Inventering kan ändras, flyttas eller ändras snabbt, vilket kan försätta bolag ett steg över konkurrenter som inte använder streckkod system. I informationssyfte, kan någon annan inom ramen för en inventering av tusentals objekt omedelbart kan spåras och dokumenterad information kan visas.

Noggrannhet

De flesta av fel när det gäller att hålla reda på lager är vanligtvis på den del av användarens när det gäller manuell spårning. Streckkoder leda till färre fel i data på grund av informationen att digitaliseras, som fungerar vid ett fel på cirka 1 på 3 miljoner poster. Detta ställer streckkoder i intervallet med 10. 000 gånger noggrannheten för manuell inmatning.

Kostnad

Även streckkodsteknik kan ha en initial investeringskostnad, kan det snabbt betala sig. Det förhindrar förlust av varor på grund av dess noggrannhet som leder till kostnadsbesparingar. Det kräver också färre anställda, klippa bort behovet av maskinskrivare eller anställda att registrera och hålla reda på uppgifterna.

Professionalism

Streckkoder förbättra professionalismen i företagen inte bara bakom kulisserna utan att kunderna också. Färre problem uppstår när man hanterar kunder på grund av riktigheten av streckkoder. De arbetar också snabbt när du skannar och prissättning objekt, påskynda kundens upplevelse i kassan.

    Previous:nothing
    Next:elektronmikroskopi protokoll
    
    Copyright © 2011 give2all.org