välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur ändrar LX200 knappbatteri

Postad av : Jonathan Nyberg

Den Meade LX200 teleskop erbjuder elektroniska kontroller till stöd i din observation av natthimlen. En makt panel butiker samordnar och tar emot information som skickas till teleskopet genom en avlägsen tangentbord. Inne i kraft panelen bor en liten "knapp" batteri som ger minnesbackup när teleskopet sitter sysslolös. Med tiden kommer batteriet att misslyckas och du kommer att behöva ändra det för att undvika att förlora information som lagras i kraft panelen

Du behöver:.
Stjärnskruvmejsel
. Liten plastbehållare.
Liten skruvmejsel.
Tre-volts ersättningsbatteri.


1.
Ta bort de fyra skruvarna från framsidan av makten panelen med en stjärnskruvmejsel. Ställ skruvar i en liten plastbehållare.
2.
Dra ut panelen från från enheten basen med händerna. Flytta långsamt för att undvika skador på kabeln samband mellan makt panelen och drivningen. Kläm sidorna av kabelanslutning. Dra bort kabeln från kontakten.
3.
Skjut slutet av en liten skruvmejsel under batteriet. Tryck handtaget på skruvmejsel mot strömmen panelen. Dra lossade batteriet från dess plats.
4.
Sätt i en ny 3-volts ersättningsbatteri i huset med den negativa sidan av batteriet vänd mot strömmen panelen kretskortet.

5.
Tryck kabelanslutningen på makt Panelanslutningen.
6.
Ställ in effekt panelen i drivningen. Säkra strömmen panel med skruvarna lagras tillfälligt i den lilla plastbehållare.

    Previous:nothing
    Next:vad är en puppa gjord av?
    
    Copyright © 2011 give2all.org