välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du importerar älg horn från Kanada

Postad av : Ulf Friberg

Det är möjligt att importera ren, torr älg horn från Kanada om du planera och följa vissa lagar och riktlinjer. Försiktighetsåtgärder har införts på grund av bevis för sjukdom hos vissa kanadensiska idisslare. Den viktigaste av dessa begränsningar är en gräns på två horn per person, men även det kan bearbetas runt. Kontrollera att du uppfyller de krav pappersarbete och säkert förpackade bort dina skatter

Du behöver:.
Clean älg horn
Krävs kanadensiska och U.
S.
 dokumentation.
Transport genom ett U.
S.
 port.


1.
ge en aktuell kanadensisk jaktkort bemyndigande mängden jagade djur. Detta antal motsvarar hur många hovar kan du importera. Exempelvis kan tre uppsättningar av horn importeras om din licens tillåts för att ta tre djur. Annars kan du importera högst två horn.
2.
Har den erforderliga USA dokumentation och betala alla import avgifter. En viktig del av dokumentation, Form 3-177 från den U. S. Fish and Wildlife Service, måste fyllas i exakt. Förordningar ändras ofta. Kontrollera med US Fish and Wildlife Service och USDA s djur-och växtskydd Inspection Service för den senaste formulär eller uppdateringar politik.
3.
Se till att hornen är rena nog för import. Velvet är acceptabelt, men alla hud och andra vävnader skall avlägsnas. Om djurets kalott ingår det måste vara fritt från hjärnvävnad. Leta efter konservatorer som erbjuder denna tjänst om du inte är säker på din förmåga att rena hornen själv.
4.
Välj metod för transport. Kommersiella gods, eller andra metoder används främst av företag är inte tillåtet för hovar är avsedda för eget bruk. Det finns inga restriktioner för resor så länge de dokument som krävs kommer att presenteras vid inresa. Om du ska flyga med horn djuren får transporteras i handbagaget.

Tips och varningar


  • Många Outfitters jakt kommer att ge städning och packning för dina troféer.
  • bara importera älg horn för personligt bruk när du använder den här metoden. Antlers som kommer att användas kommersiellt är föremål för mer restriktioner.
    Previous:nothing
    Next:hur man utformar en klass amp ab makt
    
    Copyright © 2011 give2all.org