välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör tenn legeringar

Postad av : Charlotte Wannberg

Tenn är en legering av tenn med en blandning av några antimon, koppar eller bly. Även om användningen av bly är idag sällsynt på grund av väldokumenterade hälsorisker, var det en viktig del av materialet för mycket av sin långa historia. Fram till början av 19th century, var tenn bestick finns i nästan alla home. Today, ofta tenn används för modell-göra, projekt hantverk och gör plåtar och servis. Den har en låg smältpunkt, är lätt att forma och det är ganska enkelt att göra tenn legeringar

Du behöver:.
Tin.
Bly.
Koppar.
Antimon.
Skyddsglasögon.
Förkläde.
Handskar.
Öppen spis gasbrännare eller blåslampa.
Gjutjärnsgryta.
Järn slev.
Uppvärmd kruka eller sand.
Oil.
Uppvärmd mögel.
Brandsläckare.


1.
Köp metaller för att tenn. Kontrollera lokala hobby butiker, leverantörer rörmokeri, eller laboratoriebaserade förse företagen för leveranser. För traditionella blyhaltig tenn, behöver du ungefär 75 delar tenn och 25 delar bly. För säkrare, modern tenn, behöver du 90 delar tenn till eigh delar antimon och 2 delar koppar.
2.
Sätt på skyddsutrustning. Du kommer att behöva bära glasögon, ett förkläde och tjocka skyddshandskar.
3.
Värm beståndsdel metaller på ett gjutjärnsgryta över en stor öppen eld gasbrännare. Metallerna smälter och flyter samman som potten når 750 grader Fahrenheit.
4.
Använd en mindre järn slev att skumma av de "slagg" eller föroreningar, som kommer att flyta till yta av mixen. Försiktigt kasta dem i ett annat uppvärmda kruka eller i sand för att undvika dem skvätter när de kommer i kontakt med en kall yta.
5.
Häll det smälta tenn i en oljad kastrull för att göra skivor eller till en premade, uppvärmd mögel att göra 3-D objekt. Låt svalna.

Tips och varningar


  • metallbearbetning är farligt. Var försiktig i närheten av öppen eld, har en brandsläckare händig och ge dig själv utrymme att arbeta. Se till att din skyddsutrustning är tjock och täcker alla exponerad hud, som smält metall kommer att hålla fast och orsaka svåra brännskador.
    Previous:nothing
    Next:Hur du använder remskivor & redskap
    
    Copyright © 2011 give2all.org