välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man installerar t1 linjer

Postad av : Ulf Friberg

En T1-linje bär 1,544 megabits av information mellan två punkter i båda riktningarna. Användningsområden för T1 inkluderar telefonlinjer, videoöverföring och sammankopplingar dator. Användningen av en särskild T1-linje beror helt på trafik som utbyts mellan två terminaler. T1 linjer löper över kopparkabel, mikrovågsugn radio och fiberoptisk kabel. Konsumenter och mindre företag hyra T1 linjer från telefonbolagen. Stora företag bygger system för överföring av att transportera flera T1 linjer. För att installera en T1-linje måste du först skapa end-to-end kontinuitet och vet elektronisk installation förfaranden för kabel för ditt system.

Du behöver:
förhyrda T1-linje
. Elektronik teknikerns handverktyg.
Kabel.
Kontakterna.


1.
Beställ en T1-linje från ditt telefonbolag. Företaget kommer att installera en samtrafik terminal som du måste ansluta din utrustning. Anslutningspunkt kan vara en RJ-45, som är som en vanlig plast telefon kärlet, men bredare, med fler trådar. Men det kan vara olika beroende på telebolag och din ansökan.
2.
Installera en kontakt på båda ändar av en kabel för att ansluta T1-linje till din utrustning. Kabeln måste ha minst fyra trådar. Två av trådarna ansluta signalen från den andra änden till terminalen från din sida. De två andra bär signalen från din utrustning till andra änden. Pluggarna på ändarna skall vara kompatibla med både telebolag kärlet och din utrustning. Kabeln kan kräva falsning eller lödning. Beroende på din ansökan, kan du behöva göra detta på båda ändar av T1-linje.
3.
Koppla in anslutningarna behållarna telebolag och din utrustning på ena eller båda ändarna av ditt system, beroende på din ansökan. Sätt på utrustningen. Om T1-linje och din utrustning fungerar, du T1-linje är på plats.

Tips och varningar


  • för korta sträckor, handla en färdig kabel till installera din T1-linje. Rådgör med din telefon eller tillverkare av din utrustning.
  • Om T1-linje inte fungerar, loop systemet tillbaka till sig själv i båda ändar. Din loopback bör i ändarna av kablarna, vid den sista punkten innan de rör den utrustning som installeras av telebolaget. Om båda terminalerna arbete är T1 samtrafik dåliga och bara telebolag eller tjänsteleverantören kan fixa det.
  • RJ-45 kontakt med en enda T1-linje. För flera rader, använd mer RJ-45or om de går till olika platser. Men för en enda plats, använda DB-sub 9 eller DB-25.
  • för långa körningar av kabel mellan ditt telefonbolag samtrafik punkt och din utrustning, använda skärmad kabel för att förhindra störningar på din T1-linje.
    Previous:nothing
    Next:om en temperatur luftfuktighet termometer
    
    Copyright © 2011 give2all.org