välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

lätt oljeutvinning

Postad av : Valon Istrefi

Olja från vegetabiliska produkter, som nötter, frön, bönor och frukt (såsom oliver), har utvunnits sedan urminnes tider. Oljeutvinning har förändrats lite sedan dess. Det finns i princip fyra sätt att få olja från en naturlig ekologisk källa

Basic Tryck

En metod för utvinning är enkel kompression (kall tryck) av muttern, utsäde eller böna att tvinga ut oljan. När du trycker sker endast en gång, finns det delar av frukten i oljan. Detta i ett steg att trycka bevarar de mest näringsvärde av oljan.

Värme och Komprimering

En annan brytningsmetod, baserat på att trycka metoden är att lägga värme i processen. Anläggningen frukt värms till 200 till 250 grader Fahrenheit. Detta upphettat material sedan placeras under tryck för att tvinga ut oljan.

Ångdestillation

En grundförutsättning med olika specifika metoder, är ångdestillationen en slags värme extraheras med hjälp av fukt. Enligt den esoteriska oljor hemsida, är olja som utvinns ur växten genom sömmen och avdunstar med ångan. Denna ånga sedan kyls och oljan tas bort.

Kemisk extraktion

I kemisk extraktion, är anläggningen frukt ned till små fragment. Nästa steg är rykande, följt av en kemisk tillsats. De la kemiska tar bort olja och sedan själv bort.

    
    Copyright © 2011 give2all.org