välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

specifikationer av AWP 1,5-77 vindkraftverk

Postad av : Stefan Svensson

awp 1,5-77 vindkraftverk, som tillverkas av Acciona vid sin anläggning i West Branch, Iowa, representerar företagets åtagande att vindteknik som en alternativ energikälla. Detta vindkraftverk har en typ av AW-1500-serien som är utformade för styrka och hållbarhet, har tillverkats av Acciona vid anläggningar utanför USA i enlighet med specifikationerna innan byggandet av West Branch anläggningen.

rotordiameter

Denna specifikation avser avståndet från ena änden av rotor, propellern utseende enhet i toppen av tornet som vrids av vinden, till den andra änden passerar genom centrum av axeln. AW-1500 serien är tillverkad med tre olika diametrar rotor: 70, 77 och 82 meter, 230, 253 och 269 meter. Den "77" i AWP 1,5-77 innebär att vindkraftverk byggs med 77-meters diameter rotorn.

Uteffektkapacitet

Siffran före "77" representerar den maximala kapaciteten för vindkraftverket, som är, 1. 5 MW, eller megawatt. Detta antal motsvarar inte det verkliga el som produceras, vilket är en funktion av vindhastighet och dess ihärdiga makt, utan snarare den maximala effekten vindkraftverket kan producera. Vindkraftverk, en samling av vindkraftverk på en plats, är hänvisade till den totala megawatt av alla vindkraftverk.

Tornhöjd

Enligt Wind Power Generator, tornet i ett vindkraftverk kan framstå som betydande del av enheten, men faktum är dess huvudsakliga syfte är att höja rotorbladen på lämplig höjd för att fånga de mest vindkraft. AWP 1,5-77 specifikationerna kräver antingen en 60-eller 80-meters höjd, 197 eller 262 meter, med fastställande av rätt höjd beroende på installationsplatsen och vindförhållanden.

    Previous:nothing
    Next:hur Sierra Nevada bergen bildades
    
    Copyright © 2011 give2all.org