välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av bikupa utrustning

Postad av : Stefan Svensson

Arbeta med bin och en bikupa tillverkar färska honung och eventuella ytterligare intäkter, beroende på antalet ägda bikupor. Att förstå hur bina producerar honung och skydda drottningen är viktig. Det är också viktigt att förstå de olika typer av utrustning som behövs för att arbeta effektivt och säkert med bin.

Skyddskläder

Köp en komplett bi kostym om så önskas, men förstår professionella bee passar kommit på en avsevärd kostnad. Följande klädesplagg kan hjälpa dig att skydda dig medan du arbetar med bin: Bee slöja, mössa, handskar, långärmad skjorta tungt, tungt långbyxor och hög-top skor. Se till att stoppa byxor i långa strumpor eller skor. Bin ska krypa och hitta öppningar i kläder du bär.

Biodling Verktyg

Köp en rökare från en biodling butik (se Resurs). Rökare används för att dämpa bina. En lång skruvmejsel pries öppna kuporna och tar bort ramarna där honungen hålls. Håll en rulle silvertejp praktiskt att stänga sprickor i kupan. Har honung burkar eller behållare hink att samla in honung. Träbearbetningsverktyg såsom hammare och såg hjälpa dig att reparera bikupa.

Hive Utrustning

The Hive är där bina leva och producera honung. Det finns några viktiga delar av kupan. Den bikupa stå stöder golvet i knoppa marken. Det håller fukten borta från bikupa. Block, träpallar, eller band järnvägen kan tjäna som en bikupa stativ. Bottenplattan är golvet i kolonin, och är det start och landning punkt för bin. Se till att det lutas framåt något för att hindra regn från att rusa in i kupan. Ramar och kammar finns det blad som håller honung och pollen. De dras ut från bikupor för inspektion och skrapning.

    
    Copyright © 2011 give2all.org