välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vad är kosten av sångfåglar?

Postad av : Valon Istrefi

Många sångfåglar att nåden nordamerikanska livsmiljöer under våren och sommaren genomgå långa vandringar till Sydamerika för vintern. Deras matvanor förändras som faller migration strategi

Summer Diet

Som sångfåglar häckar och uppfödning unga, består deras diet av främst insekter och andra leddjur som innehåller mest protein och fett. Protein hjälper till att bygga kroppens vävnader i växande fågelungar och bidrar till att ge uthållighet till födosök vuxna.

Fall Diet

Som fåglar göra sig redo för migration, växlar sin kost för att främst ris och /eller frukt och deras ökar aptiten. Detta resulterar i nedfall av fett under huden och runt kroppens organ. Fettet kommer att upprätthålla dem under långa flyttvägar. Miyoko Chu, i "Songbird Resor," ger exempel på bobolinks byta från 90 procent insekter på sommaren till 90 procent spannmål i höst, med ett ökat födointag på 38 procent.

Vinter Diet

Songbirds vintern i tropiska och subtropiska områden i Central-och Sydamerika, där de konsumerar främst frukt och växtätande insekter. Många invandrade sångfåglar är viktiga i fröspridning och pollinering för tropiska träd.

Ej vandrande Songbirds

Europeiska sångfåglar att bo i samma område år långa kan ha större hjärnor än flyttande sångfåglar och använda innovativ teknik för att foder för ett breddat utbud av mat under vintern, som rapporterats av Daniel Sol vid universitetet i Barcelona.

    
    Copyright © 2011 give2all.org