välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur tittar spolmaskiner arbete?

Postad av : Stefan Svensson

It's All In The Spring

En klocka rullmaskin i en mekanisk klocka fungerar som avslutning på en fjäder. . Fjädrar är ett naturligt sätt att lagra energi och sedan släppa den för att utföra olika jobb, ett slags tidig mekanisk batteri. När du vinden en klocka, är du lägger den energi det tar att vända rullmaskinen till våren, där det hålls och släpps i kontrollerad takt för att driva klockan händerna under en period på en dag eller mer.

Varför Alla The Clockwork bitar?

När du tar en mekanisk klocka ifrån varandra, hittar du massor av små bitar förutom en rullmaskinen, en fjäder och en anslutning till klockan händerna. Bitarna alla arbeta tillsammans för att skapa en klocka rörelse, och majoriteten av bitarna göra en av två saker: antingen ändra riktning strömmen färdas, eller de reglera hur snabbt den färdas. När det gäller en klocka rullmaskinen, är våren som anges parallellt i ansiktet av klockan, så att den lätt kan köra drivaxeln klockan händer bifogas. Men detta innebär att rullmaskinen är en dålig vinkel till vinden våren upp, den "enkla" vinkel skulle vara i rät vinkel mot urtavlan, sticker rakt ut från mitten av våren. På handleden, skulle det innebära att rullmaskinen antingen stack upp i luften eller att den skurit ner i handleden. Genom att använda en mängd olika tandad kuggar, kan mekanismen för att titta du att vända en upprullare, som blir en kugge, som slingrar våren, som driver klockan.

Rull används också som inställningsanordningarna : genom att dra i rullmaskinen i en underordnad position skaftet på rullmaskinen ansluter med en annan uppsättning kuggar, flytta placeringen av händerna på urtavlan utan att engagera våren.

Varför kvarts klockor har Rull?

Medan kvarts bilresa klockor, som arbetar utan att behöva avvecklas, fortfarande ofta har rullmaskiner, är de inte används för lindning av klockan. Istället används endast för att justera placeringen av händerna på klockan. I denna situation är rullmaskin egentligen inte en rullmaskin, det är bara en inställning kontroll.

    
    Copyright © 2011 give2all.org