välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

öka fåglarna baby stare

Postad av : Magnus Ekblad

Starar, officiellt kallade europeiska starar, först infördes till USA 1890. De fördes till landet av dem som ville leva bland alla fåglar som finns i William Shakespeares dikter och pjäser. Staren nämns i Shakespeares "Henrik IV".

Starlings finns nu i hela USA. Att ta hand om föräldralösa starar är ingen lätt bedrift

Identification

Först måste du vara säker på att du har hittat en europeisk Starling eftersom det är olagligt att ta hand om de flesta fåglar i USA. Eftersom Europeiska Starlings är en införd art, men är det lagligt att ta hand om och hysa dem. De är bäst identifieras genom sina lysande gula munnar, och äldre barn har svarta fjädrar.

Dehydrering

Ett övergivet fågel sannolikt är uttorkad. Placera inte vätska i en bebis stare mun, men, detta kunde döda fågeln genom att få det att aspirera eller drunkna. Istället lade droppar vätska på utsidan av näbben, eller foder fågeln flytande-rik mat som vattenmelon.

Mat

I naturen finns baby starar mestadels matas insekter, så den mat du foder bör hög halt av protein också. Inte mata dem maskar du hittar utanför eftersom de kan ha skadliga parasiter. Hund-eller kattmat blandat med vatten och äppelmos är ett bra val.

Utfodring

Beroende på ålder fågel, mata det var 20 minuter (för nonfeathered bebisar) till 1 timme (för fjädervilt spädbarn) under dagen. Att hand mata den, använda en omrörare eller Popsicle stick. På en månad kan barnet vara gammal nog att börja med avvänjningen processen, även om det inte kommer att vara helt avvanda förrän cirka 8 veckor.

Bostäder

Ju yngre barnet, varmare du behöver för att behålla den. Obefjädrade barn bör hållas i 90-graders miljöer, medan äldre barn med fjädrar tål 75-graders kapslingar. Var beredd på att huset fågeln i en liten behållare med en värmedyna under och en handduk inne.

Överväganden

Europeiska Starling är en av de få vilda fågelarter som inte skyddas av US Fish and Wildlife Service. Så även om det är lagligt för en person att mata och ta hand om fåglarna, innebär detta inte att det är en bra idé. Att höja fågelungar är svårt, och du kanske måste söka efter en erfaren vilda fåglar rehabilitator att hjälpa till.

    
    Copyright © 2011 give2all.org