välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

psykiska vision information

Postad av : Jeanette Morales

Metoder som används i vetenskapliga undersökningsmetoder och utforskning är grundade på kontrollerbara uppgifter. Som ett resultat har den vetenskapliga metoden blivit den standard som fakta och information är etablerade. Händelser och förmågor som inte kan valideras av den vetenskapliga metoden anses psykisk karaktär. Psychic vision är en förmåga som äger rum utanför den vetenskapliga sfären av förklaring

Identification

Psychic vision -. Även känd som klärvoajans-är förmågan att se eller känna av information inte gjorts tillgänglig för de fem sinnena. Individer som besitter denna förmåga sägs vara att komma åt en högre kollektivt medvetande som fungerar som en källa till allmän kännedom. Många inom området tror att detta rike är tillgängligt för alla som har möjlighet att utveckla sin egen naturliga förmåga. Eftersom det inte finns något vetenskapligt sätt att kontrollera om dessa visioner är giltiga, är psykiska vision, liksom de flesta andra psykiska fenomen, som anses vara pseudosciences.

Parapsykologi

Psychic vision är en av de frågor av undersökningen inom på parapsykologi. Parapsykologin innebär studier av händelser eller förmågor som sker utanför det normala intervallet för erfarenhet eller vetenskaplig förklaring. Parapsychologists bedriva laboratorium forskning och fältarbete för att kontrollera förekomsten av övernaturliga fenomen. Parapsykologi är klassad som en marginell vetenskap inom den traditionella gemenskapen sedan forskningsmetoder som används inte följa någon standard teoretiska modeller. Övriga arbetsområden inom detta område ingår telepati, reinkarnation och Telekinesi.

Extrasensorisk Perception

Förmågan att se psykiska visioner använder sig av så kallade sjätte sinnet. The Sixth Sense omfattar sensorisk information som erhållits genom icke-sensoriska upplevelser. Denna förmåga kallas extrasensoriska uppfattning. Den är baserad på förekomsten av ett rike utanför den fysiska världen. Detta omvärlden består av ett energifält där översinnliga kommunikation är möjlig. En psykisk person sägs ha en högt utvecklad förmåga att kommunicera och ta emot information i detta rike.

Typer

Psychic visioner kan härröra från olika källor och olika tidpunkter. Telepatiska syner består av information som finns i en annan persons tankar. Andliga visioner hänvisa till information om gudomliga uppenbarelser till den andliga världen. Änglar, demoner och andar är exempel på andliga visioner. Second Sight-även kallad fjärrvisning-innebär att se avlägsna platser och händelser i realtid utan att vara närvarande. Profetiska syner är händelser som ses innan de faktiskt inträffar.

Överväganden

Som av 1988, ingick US National Research Council att det inte finns någon vetenskaplig grund för psykiska fenomen visat sin icke-existens som en verklig enhet, eller kraft inom den fysiska världen. Området kvantteori-en relativt ny gren i teoretisk fysik-innebär det matematiska studier av energi och aktiviteter som äger rum mellan subatomära partiklar. Matematiska teorier har utvecklats som är beroende av förekomsten av alternativa dimensioner förutom de tre dimensionerna av den fysiska världen. Än så länge bara matematiska formler bevisa förekomsten av dessa riken. Psychic visioner, utan vetenskapligt bevisat, kan möjligen hitta en matematisk grund inom den kvantmekaniska världen.

    
    Copyright © 2011 give2all.org