välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av ormvråk

Postad av : Ulf Friberg

En ormvråk är en raptor i släktet Buteo med breda vingar och en rund svans. Det är en medelstor rovfågel, med många sorter. Ormvråk är kända som hökar i Nordamerika. Oavsett namn, men de använder alla tunga vingslag att sväva som de jakten på mat

Black-breasted Buzzard

Finns enbart i Australien, äter den svarta-breasted ormvråk kadaver, ödlor och kaniner. Det är en stor fågel med en kort fyrkantig spets svans och vita bull's-ögon under sina vingar.

Ormvråk

ormvråk bor tvärs över kontinenterna Europa och Asien. Den har vingar i olika nyanser av brun med vita tips. Svansen har 10 svarta ränder över den. Den äter kadaver och små däggdjur.

Fjällvråk

fjällvråk är en fjäder-benta raptor med brun ovansida och vit undersida. Den har en vit svans med en brun spets slut. Den äter kadaver och smådjur.

Red-axlade Hawk

Den röd-axlade hök är en liten fågel med en mörk huvud och rött bröst. Dess vingar är brun med vita fläckar. Den äter små däggdjur, groddjur, fåglar, reptiler och stora insekter.

Överväganden

En ormvråk används ibland som ett nedsättande ord för besvärande fåglar i Nordamerika. Det används också som ett allmänt ord för gam.

    
    Copyright © 2011 give2all.org