välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

USGS identifiering av fåglar

Postad av : Charlotte Wannberg

United States Geological Survey (USGS) är aktivt involverad i många vetenskapliga områden. Ett av de områden är häckfågel Survey, som kombinerar USGS Patuxent Wildlife Research Center med den kanadensiska Wildlife Service's National Wildlife Research Centre. Volontär fågelskådare samla fågelbestånden uppgifter årligen för att identifiera och räkna fågelpopulationer på angivna vägarna vägar genom hela Nordamerika. Den kanadensiska och amerikanska organ spår mer än 400 fågelarter på alla de olika rutterna

häckfågel Survey

häckfågel undersökningen startade 1966. Det spår fågelpopulationerna trender under samma områden över hela Nordamerika. Undersökningen har ca 3. 700 aktiva rutter, varav cirka 2. 900 undersöks varje år över hela USA och Kanada.

Varje undersökning rutt är 24 1 /2 miles lång, med 50 identifiering av fåglar platser fördelade 1 /2 mile ifrån varandra. Undersökningen görs varje år under början veckorna i juni, och varje sträcka har en specifik starttid, baserat på tiden för soluppgång för den vägen. De erfarna fågelskådning deltagare stannar på varje plats i 3 minuter och identifierar och räknar alla fåglar av synen och ljudet från den platsen. Primärdata, fåglar identifieras och räknas sedan upp på en webbplats för att slutföra undersökningen. Uppgifterna är sammanställda från alla linjer, och information om fågelpopulationer uppdateras varje år.

Bird Identification

Bird identifikation börjar med att titta och lyssna efter fåglar. En Fälthandbok, i bokform eller på nätet, kommer hjälpa till att identifiera de specifika fåglar i en region eller ett område. En mängd olika fåglar i varje livsmiljö, stad eller landsbygd, skog eller öken, berg eller havsstrand.

Bird Observation

Först, titta på fågelns form och storlek. Är det i form av en sångfågel eller en hök? Anka eller fiskmås? Är det stora, som en uggla? Eller är det litet, som en kolibri?

Nästa, hitta färger och märkningar och hur vingarna och stjärten är formad. Kontrollera vilken typ av fågel proposition, titta på hur ögonen formas och markerade.

Följ så mycket som möjligt innan personsökning genom ett fält guide. Fåglar flyttar ofta för fort att titta både på boken och på dem. Föra en dagbok av de identifierade fåglar, vilken typ och där, som en referens för att identifiera ytterligare typer av fåglar.

Attrahera Fåglar

Fåglar lockas av fågelbord, fågelholkar, vindskydd växt och vatten för dricksvatten och badvatten .

Det finns fack matare, matare rör, matare talg, matare nektar och andra. Välja en matare beror på de typer av fåglar i ett område. Du kan antingen köpa eller bygga fågelholkar, och den typ av fjäderfä kommer att avgöra storlek och placering av rutorna.

Audubon at Home (se Resurser), hjälper dig att veta vad man ska använda för att locka fåglar till alla hem eller kvarter.

Medverkan

häckfågel Survey är alltid på jakt efter mer deltagare för att identifiera och räkna fågelpopulationer. Det finns flera krav för att delta: en deltagare behöver tillgång till lämplig transport till avsluta en undersökning, att deltagaren måste ha bra hörsel och syn, deltagaren måste ha förmåga att identifiera fåglar i sitt område genom bild och ljud. Det finns också en metodologisk utbildningsprogram nya volontärer måste complete. You kan hitta information på häckfågel Survey hemsida (se Resurser).

    
    Copyright © 2011 give2all.org