välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

baby vatten drake information

Postad av : Camilla Näslund

Vatten drakar är en snabbt blir en gemensam husdjur för exotiska reptil ägarna. Barnet vatten Draken är känd för att vara en lugn husdjur. Denna reptil har ingen diet eller vanliga frågor när de hålls i inneslutningen som andra reptiler. Förutom att vara en lättskött sällskapsdjur, är vattnet draken ser också unikt med sina skalor en skvätt rik blått och grönt, alla med sin egen dynamik ränder och nyanser

fångenskapen

Baby vatten drakar måste hållas i en miljö ungefär dubbelt deras fullvuxen längd, om inte större. Detta innebär att deras tankar måste vara minst 6 meter med 6 meter, och 4 till 6 meter höga. Om barnet vatten draken förvaras i en tank som är för liten, kommer det att gnida sitt huvud längs behållaren försöker pressa sig ut, som ofta kommer att gnugga kött från huvud och ibland bryta käken. Om du har en tillräckligt stor tank kan du lägga till fler drakar baby vatten. En livsmiljö är brukar kunna hålla två eller tre hanar och upp till fyra honor. För varje drake som du lägger, din tankar ha en extra två fötter i varje dimension. Baby vatten drakar behöver ett par pooler att de fullt ut kan doppas i tillsammans med en UV-ljus för att sola sig under. Botten av tanken bör omfattas av kompost eller konstgräs. Liksom de flesta andra reptiler är baby vatten drakar som används för att varma temperaturer. Tanken bör hållas på 84 till 88 grader Fahrenheit under dagen och 75 till 80 F på natten.

Kost

Baby vatten drakar äter olika livsmedel, varav vissa omfattar syrsor, mjölmask, maxworms, daggmaskar , gräshoppor, butterworms och gräshoppor. Vissa ägare har hittat sin drakar också vilja finfördelade frukter och grönsaker. Baby vatten drakar regelbundet bör ges en gång dagligen på morgonen.

Fastställande kön

Det är mycket svårt att se skillnad mellan manliga och kvinnliga drakar baby vatten, desto mer distinkta drag av varje kön utveckla inte förrän draken är ca 2 år gammal. När draken har mognat, kommer hanarna har lite större huvuden, käkar och kammar på deras halsar. Även porerna femoralis av hanarna är större än honans.

Parning

Baby vatten drakar är betydligt lätt att para sig. Den svåraste aspekten är helt enkelt att räkna ut om du har en man och kvinna. När du har en drake av varje kön, och båda är 2 år och minst 2 meter i längd, försök långsamt att införa dem. Börja med korta möten för att hälsa på varandra. Sakta öka den tid de tillbringar tillsammans tills så småningom lämna dem i samma habitat.

Sjukdomar

De vanligaste sjukdomarna i drakar baby vatten orsakas av olika parasiter. Parasiter orsakar din drake att ha mindre energi på grund av parasiten bostad inom tarmkanalen hos din drake och stjäl dess mat. Om du märker att din drake är underviktig och äter normalt, ta din drake till en veterinär för att få en avföringsprov. Din veterinär kommer att kunna berätta från detta prov om din drake har parasiter. Drakbebisar varierar i storlekar, deras vikt förändras beroende på hur fort draken mognar och dess totala längd. De enklaste sätten att avgöra om din drake är underviktiga är mer synliga tecken. Om du kan se svaga konturer av drakens revben eller höfter än du behöver fokusera på att öka sin diet. Dessutom, om svansen ser "kläm" vid dess bas i stället för runt som andra reptiler, är det ett tecken att det inte får tillräckligt med mat.

    
    Copyright © 2011 give2all.org