välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av svarta myror

Postad av : Jan-Olof Stoor

Svarta myror finns över hela världen lever inomhus och utomhus och överlevande på många olika dieter. Varje typ av svart myra är bara lite annorlunda, där vissa är lättare att bli av med än andra och vissa har en helt annan kost. Många områden har mer än en typ av svart myra

Little Black Myror

lilla svarta myror, eftersom de är allmänt kända, vetenskapligt kallas monomorium miniumum. Dessa svarta myror är små och är oftast en mörkbrun eller svart. De är vanliga i hela USA. De myror är köttätare, även om köttet inte är tillgänglig kommer de att äta frukt och kärnor också.

Lilla svarta myror vanligtvis lever i stora kolonier som så många som två drottningar. Kolonierna är på sin höjd från juni till augusti, då parning inträffar. Hanar och honor har vingar, men hanarna dör unga, och honorna fäller sina vingar. Kolonierna kan hittas i loggarna, sprickor i cement öppna ytor och gräsmattor.

Black Myror

Svarta myror finns i många regioner av världen, men mer specifikt i hela Nordamerika och Europa. Kolonierna kommer att vara i tusental under parningstiden, som vanligen äger rum i slutet av sommaren eller början av hösten. Myrorna är cirka 1,6 millimeter lång, även om drottningar är ungefär dubbelt så stora. De är svart färg, men vissa är närmare brun än svart. De svarta myror i allmänhet finns i sandig jord, och de äter nästan vad som helst de kan finna såsom frön, nektar, bearbetade livsmedel, flugor, små insekter och djur.

Carpenter Myror

Carpenter myror är en av de största arterna av myror, mätning från u00BC till 3 /8 tum lång. De flesta snickare myror är svarta, även om vissa arter har lite brun, röd eller gul färg utöver den dominerande svart färg.

Dessa myror kan leva i och utanför, och de brukar kan hittas runt död ved. Ett tecken på en snickare myra angrepp är sågspån-liknande avfall runt röta eller urholkat trä. Myrorna faktiskt inte äter trä, men de äter bara om något annat, speciellt objekt som är söt, även om de gynnar kött.

Black Ant relativa Kopiering

Det relativa reproduktion beror på den specifika arten , åldern på kolonin och hur många drottningar kolonin har. Generellt innehåller en drottning från 15 till 20 ägg per år och 30 ägg det andra året. Äggen slutföra sin livscykel i 60 dagar, med arbetstagaren myror som lever i upp till sju år, och drottningar av vissa arter som lever mer än 25 år. Några colonieshave tiotusentals myror medan andra har hundratals eller tusentals.

Fördelar med Black Ants

Svarta myror i alla storlekar och arter ses ofta som skadedjur, men de har sina fördelar också. Myror är vanligen endast förekommer där det finns andra insekter. Medan svarta myror av alla sorter foder på livsmedel, de alla äter andra insekter, döda och levande. Om du ser svart myror du ser insektspopulationer kontrolleras naturligt. Även om du inte vill svarta myror i ditt hus eller gård, inte vara alltför snabba att ta bort dem om de inte orsakar någon skada och inte komma i din väg, kan de hålla mer besvärande insekter borta från dig och dina hemma.

    
    Copyright © 2011 give2all.org