välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Hur spin Vindflöjlar?

Postad av : P-O Lennartsson

Du behöver:
Shovel
. Spade.
Pond liner.
Område i din trädgård.
Om underlaget (kan använda massor av tidningen).
Rocks för kantning.
.
Små stenar på botten av dammen.
.
Vattenkälla.
Jordfelsbrytare uttag.
Pump med filter.
Food.
Fisk.

Placement

Väder aficionados plats väder blad på toppen av den högsta tillgängliga punkten av en byggnad. Välja en fri position för vindflöjel kommer att hjälpa den mest korrekta behandlingen av vindriktningen. Väder ledskenor är uppbyggda av flera delar. På toppen finns en balanserad prydnad med en pil som roterar med vinden. Resterande delar nedan prydnad är fasta till taket. Några väder ledskenor omfatta riktat brev skildrar fyra riktningarna i norr, söder, öster och väster. Directionals vistas under prydnad på en stång och ständigt förbli i ett fast läge. Ovanför den riktade ligger ett litet klot-liknande boll som markerar den punkt mellan roterande och fasta delar av vindflöjel. Nedanför directionals ligger ett större klot boll centrerad kring staven. Staven används för montering av vindflöjel till byggnaden.

Balance

Väder ledskenor kommer inte att fungera ordentligt utan lagom avvägning mellan alla delar av lamellen. Hela fast staven och directionals måste jämnas och sitter fast ordentligt. Utsmyckningen bör vägas rätt i förhållande till stången och riktningsgivande. Denna prydnad ska vara stark nog att stå emot väder men tillräckligt lätt för att rotera fritt med vinden. En vindflöjel grundläggande design kräver en större yta på bakre delen av vindflöjel för att fånga vinden. Eftersom pilen sidan av vindflöjeln har en mindre yta, slutar det snurra till punkt in i vinden. Föreställ dig en standard vindflöjel med bläddrat, prydnads pilen. Huvuddelen av design finns på ena sidan av stången med ljusare pilspets på den andra.

Wind

Väder lameller funktion för att beteckna vindriktningen. Denna information är till hjälp för sjömän samt alla som tittar vinden som en indikator på förändringar i vädret. För det mesta, väder ledskenor fungerar nu enbart som en dekorativ funktion på kyrkor, hem och lusthus. När de placeras väl över hinder och gratis att fånga vinden, kommer en vindflöjel rotera med pilen pekar mot vindriktningen. Detta beror på att det är ojämn balans mellan större delen av pilen och den fina skaffat utrustning punkt. Vinden tar tag i större delen av vindflöjeln, vrida den åt rätt håll.

    
    Copyright ©2011