välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man ställer en skyscan

Postad av : Valon Istrefi

Det SkyScan 31. 009 är en sol-power-aktiverad digital klocka. Den SkyScan Klockan visar en hybrid strategi där det fungerar på solenergi Om tillgänglig och batteriet när solenergi är inte tillgänglig, enligt ljusförhållanden. Klockan inkluderar ett larm miljö med en snooze-funktion och har en blå bakgrundsbelysning. Du kan växla visningen mellan kalender, alarm och tid vyer zon. Du kan ställa in SkyScan med omkopplaren och knappar på baksidan av klockan

Du behöver:.
Pin eller ett gem.


1.
Skjut strömbrytaren till ON för att slå på klockan. Använd en nål eller uträtat gem för att trycka på knappen RESET infällda på baksidan av klockan.
2.
Ställ in funktionsväljaren hittills.
3.

välja rätt år genom att trycka och hålla ÅR knappen. Välj rätt datum genom att trycka och hålla DATE-knappen. Välj rätt månad genom att trycka och hålla MÅNAD knappen.
4.
Ställ in funktionsväljaren på TIME.
5.
Välj rätt timme genom att trycka och hålla knappen HOUR, notera PM indikatorn när det visas. Välj rätt minut genom att trycka och hålla MINUT knappen.
6.
Ställ in funktionsväljaren på LOCK för att slutföra processen.

Tips och varningar


  • Dessa instruktioner gäller för SkyScan 31. 009 atomur. Instruktionerna kan variera för andra modeller och finns tillgängliga på SkyScan atomklockor hemsida.
    
    Copyright © 2011 give2all.org