välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

är gräshoppor skadliga eller hjälp?

Postad av : Jonathan Nyberg

Gräshoppor anses ofta vara mer skada än nytta när det gäller deras interaktion med växtlighet och grödor, men huruvida de faktiskt är skadliga eller hjälpsamma beror på arten. Det finns uppskattningsvis 11. 000 till 20. 000 gräshoppa arter i hela världen

Funktioner

Gräshoppare flygfän med kraftiga bakben som gör det möjligt hoppning och även producerar ljud genom att gnugga mot kroppen. De är relaterade till syrsor, katydids och gräshoppor, och kan växa vara fyra till fem inches lång. Vissa gräshoppor kan också använda kamouflage för att dölja sig.

Effekter

Som växtätare, kommer gräshoppor äter någon växtlighet som är tillgänglig. Deras befolkningar trivs i varmare, torrare årstider, och de kan generera betydande skördeskador, särskilt om andra livsmedel källor är sällsynta. Men vissa arter överlever på gräs, och således inte förstöra grödor eller annan växtlighet. Gräshoppor vanligtvis inte kan överleva kylan.

Geografi

Gräshoppor finns över hela världen. De är extremt flyttfåglar och kommer att gå till varhelst de finner föda. I USA tenderar kort horn gräshoppa, även känd som en gräshoppa, att utlösa mest skada i det centrala och nordvästra staterna.

Överväganden

Som växtätare kan gräshoppor och göra bidrar till miljön. Deras spillning tillbaka näringsämnen till jorden, i egenskap av gödning för den lokala vegetationen. Också, som de är en favorit mat post för fåglar, gnagare eller andra varelser, de hjälper andra populationer överleva.

Fun Fakta

I olika delar av världen, är gräshoppor äts antingen som en delikatess eller konsumeras som helt enkelt en annan källa till protein.

    
    Copyright © 2011 give2all.org