välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

de bästa ställena att sätta vindkraftverk för att producera el

Postad av : Magnus Ekblad

USA gick om Tyskland 2008 och blev världsledande inom vindkraft, enligt den amerikanska Wind Energy Association. Många amerikaner väljer att investera i ett vindkraftverk system eftersom det minskar föroreningar, ger en buffert mot bränslebrist och skapar energi som inte kommer att bli föremål för framtida prishöjningar. Vissa användare bor i avlägsna områden där elnätet inte når, och vindkraft ger en miljövänlig lösning. Andra användare ansluter också till kraftförsörjningsnätet och köpa el när det behövs och sälja el när vinden genererar mer än de behöver.

Plats

När du planerar en plats för ett vindkraftverk, det viktigaste skälet, inte överraskande, är tillräcklig vind. Enligt US Department of Energy, har ett utmärkt läge en medelvind-mätt 50 m från marken-minst 15,8 mph. Många platser i USA har utmärkta förutsättningar för att generera vindkraft. The National Renewable Energy Laboratory (NREL) arbetar med stater att skapa högupplösta kartor som visar vindförhållandena (se resurs). Vindförhållanden kan variera lokalt, så DOE rekommenderar köp av en vindmätare (ungefärlig kostnad: $ 500 till $ 1500) och registrering av vindhastighet på din föreslagna platsen. Fortsätt att spela ett år sedan förändringar vindhastigheten med årstiderna. Också att överväga eventuella framtida förändringar, t. ex. eventuella nya strukturer som kan blockera vinden.

Höjd

Om marken är platt, vindhastighet generellt ökar med avståndet från marken. Det är därför turbiner monteras på torn. En högt torn kan även placera turbinen ovanför marken turbulens och eventuella hinder som kan blockera vinden. Den nedre delen av turbinblad bör vara minst 30 meter högre än något hinder inom 300 meter av tornet. Enligt DOE, har experiment visat att en ökning av en 10-kilowatt vindkraftverk från 60 fot till 100 fot resultat i generationen av 25 procent mer kraft med bara 10 procent kostnadsökning. Om marken är kuperad är det viktigt att placera turbinen upptill eller på den blåsiga sidan av kullen.

Juridiska frågor

Det är avgörande att forskningen alla restriktioner som din kommun kan ha på att bygga ett vindkraftverk. Vissa områden begränsa höjden på strukturer i bostadsområden. Även om en begränsning föreligger, kan det vara möjligt att erhålla en varians. Grannar kan objektet om tornet och turbinen blockera deras utsikt eller skapar för mycket buller. Om du planerar att sälja överskottsenergi tillbaka till din lokala energibolaget under tider av topp generation måste du också bestämma verktyget krav.

    
    Copyright © 2011 give2all.org