välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man bevarar ormar

Postad av : Jeanette Morales

Många ägare av sällskapsdjur ormar vill bevara sina husdjur när de dör och satte dem på displayen. Det finns flera sätt att bevara en orm. Många metoder, dock kräver formaldehyd och formalin, som är olagligt för alla, men en licensierad balsamerare att hantera och köpa. Här kommer vi att se över möjligheterna att bevara en orm hemma utan de kemikalier

Du behöver:.
Snake
Gamla mjölk kanna eller burk, rensade med ett lock.
120 uns av tvättsprit.
Vattenkälla.
Superlim.


1.
Placera ormen in i en gammal mjölk kanna eller burk som har rensats bort med tvål och vatten. Kontrollera att det inte finns några lödder kvar i behållaren, eller kommer detta att leda till att alkoholen att bryta ner.
2.
Ta av locket och säkerhetsanordningar från flaskor med tvättsprit och häll dem i över toppen av ormen. Fyll resten av behållaren eller burk med kranvatten.
3.
Placera en liten mängd superlim på insidan läppen av mjölkkanna locket och skruva fast det på ordentligt. Låt det sitta i fem minuter. Testa locket genom att vrida mjölkkanna upp och ner. Det bör inte vara vätska läcker ut. Om det finns, placera en liten pärla av super lim runt underläpp av locket för att hålla alkohol ångor och vätska från att fly.

Tips och varningar


  • Denna metod kommer att hålla i ungefär tre till fyra månader, och sedan måste göras igen på riktig förvaring. Inga andra metoder, med undantag för 200-bevis sprit, kommer att arbeta längre. Formaldehyd och formalin finns tillgängliga från balsamering utbudet butiker för licensierade embalmers och begravningsentreprenörer bara.
    
    Copyright © 2011 give2all.org