välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör tvättsprit

Postad av : Jonathan Nyberg

Tvättsprit kan hänvisa till en mängd av alkohol-baserade lösningar som främst används för utvärtes bruk. Vissa länder definierar lagligt det som en särskild formel och medicinska organisationer kan också ge en viss förberedelse för tvättsprit. Dessutom har många olika produkter som är märkta som "tvättsprit" säljs kommersiellt. Det primära syftet med att göra tvättsprit är att ha ett odrickbart ämne som behåller många av de egenskaper av alkohol
1.
Se till att formeln för tvättsprit uppfyller federala regler. Tillverkning och försäljning av etanol är noggrant reglerade i USA, och varje typ av tvättsprit måste uppfylla kraven i presidiet för alkohol, tobak och skjutvapen, och det amerikanska finansdepartementet.
2.

undersöka de grundläggande kraven för tvättsprit. Formula 23-H anger en formel av 100 delar etanol, 8 delar aceton och 1,5 delar metylisobutylketon. Dessa tillsatser gör det mycket svårt att extrahera ren etanol i en kommersiellt gångbar sätt.
3.
Lägg till ytterligare ingredienser för att göra alkoholen odrickbar. Ett minimum av 355 milligram (mg) sackaros octaacetate och 1,40 mg denatoniumbensoat måste också läggas till varje milliliter (ml) av tvättsprit för att ge det en extremt bitter smak. Färg additiver och stabilisatorer kan också läggas till.
4.
Gör tvättsprit från isopropylalkohol (C3H7OH). Denna typ av alkohol är vanligt förekommande i en lägsta koncentration på 70% är ofta kallad "tvättsprit" av allmänheten. Denna lösning kan beredas genom att späda sju delar ren isopropylalkohol med tre delar rent vatten.
5.
Gör gnugga alkohol, även känd som kirurgisk anda i Storbritannien. Denna formel är en blandning av etanol och metanol med metylsalicylat som tillsats för att ge en stark vintergröna lukt. Du kan förbereda en typisk formulering av kirurgiska anda genom att blanda 180 delar Etanol, tio delar metanol, fem delar ricinolja, fyra delar dietylftalat och en del metylsalicylat.

    
    Copyright © 2011 give2all.org