välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

måltid mask fakta

Postad av : Stefan Svensson

Mjölmask är typer av skalbaggar som kallas Tenebrio eller mörkret skalbaggar. Mjölmask har fyra skeden i livet. Ägg, larv, puppa och vuxna stadium

Identification

mjölmask har ett yttre skal som är svårt att beröra. Mjölmask tenderar att förbli små i form, sällan blir längre än 1 u00BC av en tum.

Life Cycle

mjölmask börjar som ett ägg och följa en process som liknar en fjäril eller fjäril. Ägget kläcks och blir en larv, som sedan blir en puppa innan MJÖLMASK blir vuxen.

Ägg

Kvinna mjölmask lägga partier av ägg, vanligtvis ca 270 ägg åt gången. Antalet ägg i MJÖLMASK fastställs kan nå högre siffror, men är generellt 500 ägg eller mindre.

Ömsat

skal av MJÖLMASK är inte en fast montering. Som MJÖLMASK växer sig större, det molts, eller kastar sitt yttre skal. Skalet växer senare tillbaka och molts igen som det fortsätter att växa. Detta kan ske nio gånger under MJÖLMASK liv.

Mat

mjölmask föredrar att äta döda eller döende material såsom döda löv och gräs. De äter också växter som lever, men bara när de föredrar livsmedel inte finns tillgängliga.

    
    Copyright © 2011 give2all.org