välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

typer av hus spindlar

Postad av : Jonathan Nyberg

Det finns ca 2. 500 olika typer av spindlar i Nordamerika. De flesta spindlar är inte hus invånare, istället föredrar en utomhus livsmiljö. Däremot njuta av ett par mörka platser som källare, och de så småningom finna sin väg in i resten av huset

Du behöver:. .
Stranden för att njuta
Skarpt öga.
Nätpåse för dina skatter.

Jumping Spider

hoppspindlar ibland finna sin väg in vid kall väderlek. De stjälk och hoppa på sina byten stället för att vänta på nätet som andra spindlar. Ibland denna spindel biter, om provocerade, men bita är inte farligt. De har den bästa syn av alla spindlar.

Gemensamma huset Spider

Den gemensamma hus spindel är den som lämnar spindelnät i hörnen på ett rum, oftast på taken. Det är ytterst ovanligt att dessa bita, och det finns inga komplikationer, som skador eller blåsor, om de gör det. De är inte giftiga.

Långbent spindel källare

långbent spindel källare är också känd som pappa långa ben spindel. Det finns över hela världen. Inuti ett hem, finns den i hörnen hängande från undersidan av nätet. När hotade den har förmågan att vibrera snabbt som ett tecken på försvar, men alla hävdar att denna spindel är giftig är en myt. I själva verket bett från denna spindel är nästan okänd.

Brown Recluse

Den bruna enstöring spider är en resenär, vilket innebär att det ofta gömmer sig i lådor eller påsar och kan utföras i hemmen. Det är aktiva på natten och gömmer sig i veck av kläder eller filtar. Bett av bruna eremit sprutar giftiga gift. Misstanke om en brun enstöring biter bör alltid följas upp genom att se en läkare inom 24 till 48 timmar.

Sac Spider

Sac spindlar inte väva duk som andra spindlar. Istället söker en reträtt. Utanför, hoprullade blad, bland annat är hemvist för säck spindlar. Inuti försöker de områden dölja och retirera, inklusive högt i tak hörn. Sac spindel bett är smärtsamma och kan härma en brun enstöring bett är sårig sår. Men de är inte så farligt som de bruna enstöring. Antibiotika kan behövas för att förhindra infektion.

    
    Copyright © 2011 give2all.org