välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

vanliga spindlar i Ohio

Postad av : Annika Hultén

Ohio är hem för nästan 600 olika typer av spindlar. De flesta av de spindlar som finns i Ohio är inte problematiska för människor, utan de gör en stor tjänst genom att äta insekter. De flesta är inte farliga och faktiskt sällan sett i hela staten

Orb Weavers

Orb Weaver spindlar är vanliga i Ohio. Dessa spindlar finns normalt på sina stora duk utanför. Även om de kan bita i försvar, de är inte farliga.

Vargspindlar

vargspindlar har kroppar upp till en centimeter lång och ben som har en två tum spridning eller längre. De tenderar att vandra inomhus i jakt på föda, men deras sällsynta bett är inte skadligt för människor.

Hoppspindlar

hoppspindlar finns ganska ofta utomhus i Ohio. De kan hoppa flera gånger sin längd och är mycket aktiva jägare, även om de utgör något hot mot människor.

Crab Spiders

Crab spindlar tenderar att se ut som krabbor, och kan även gå bakåt eller åt sidan. De flesta krabba spindlar är kamouflerade och syns inte vid första anblicken.

Spindelnät Spindlar

spindelnät spindlar typiskt bygga nät inomhus och utomhus, men de är inte lika lätt fläckig som deras webb kan vara. Dessa spindlar är inte skadliga för människor, även om Black Widow kategoriseras som ett spindelnät spindel. Men även änkans bett är vanligtvis inte dödligt.

    
    Copyright © 2011 give2all.org