välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man får mat från en nåldyna kaktus

Postad av : Magnus Ekblad

Du är förlorade i det vilda, någonstans i vindpinade öknen i sydöstra USA. Du har vandrat i flera dagar. Lyckligtvis har du kunnat skaffa friskt vatten från en liten bäck, och du har rest en grov skydd av pinnar och stenar ljuger om som skyddar dig tillräckligt bra från elementen. Men din prioritet nu-och din mullrande mage instämmer-är mat. Hur får man det? Ingen panik, ditt geografiska område tyder på att en nåldyna kaktus (Mammillaria arter) är någonstans i närheten-och det betyder näring. Så här få det

Du behöver:.
Rock
. Cup.
Pot.
Vatten.
Brand


1
Lär väl hur man identifierar en nåldyna kaktus i det vilda -. . Absolut positivt. Den nåldyna kaktus är mycket lätt att identifiera, faktiskt-det är kort (vanligen ca 1 fot i höjd) och runda (nästan som en boll, eller kanske en rund fat) och omfattade i kolumner med-vad annars -? Ryggar .
2.
Hitta en nåldyna kaktus. Dessa växter växer normalt i öknen regioner från Kanada, i hela västra USA, till Centralamerika. .
3
Använd en sten att bryta upp nåldyna kaktus på topp, helt ta bort det översta -. Inte olikt bort ett lock från en burk
4.
Använd dina händer eller en kopp för att ösa sötvatten ut från insidan av nåldyna kaktus. Detta vatten är helt drickbart, och en stor källa av vatten i öknen.
5.
Använd dina händer för att skrapa ut så mycket av det fuktiga massa av de inre nåldyna kaktus som möjligt. Detta bör kastas i en kastrull med kokande vatten och sedan ätit precis som alla andra gröna grönsaker.

tips och varningar


  • Om du inte är säker på att du faktiskt göra med en nåldyna kaktus, inte äta den! Äter fel anläggningen kan vara farliga för din hälsa.
    
    Copyright © 2011 give2all.org