välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man identifierar januari zodiaken konstellationen

Postad av : Jonathan Nyberg

Den årslånga väg solen mot bakgrund av fixstjärnorna kallas ekliptikan. Varje konstellation (en grupp av stjärna som bildar ett mönster på himlen) ges ett namn som de gamle som innehåller ekliptikan är känd som en Zodiac konstellation. Stenbocken är en sådan konstellation. Stenbocken är förknippat med januari i astrologi och representerar ett hav-get, den mytologiska Pan som förvandlat sig till en fisk att fly problem en dag. Stenbocken är inte en lätt konstellation att hitta. Här är lite hjälp att identifiera januari Zodiac stjärnbilden Stenbocken
en
Le när du söker Stenbocken. Denna konstellation består av Dim Stars och inte på något sätt ser ut som en get. Däremot ser det väldigt mycket som ett leende-en grinande konturerna av en mun för att vara exakt. Det skulle också kunna tolkas som en triangel eller en bevingad fågel, men aldrig en get.
2.
Leta efter Stenbocken under höstmånaderna. Bara för att havet-geten är januari konstellationen innebär inte att det är den bästa tiden att observera den. Det finns 12 Zodiac stjärnbilder och 12 månader om året, så de gamla astrologerna förknippas en konstellation med varje månad. Titta mot den södra horisonten i höst, du kommer att kunna urskilja konturerna av Stenbocken
3
Upptäck Norra korset för att hitta Stenbocken. . . Cygnus Svanen, även kallad Norra korset, är en stor "T" formen på himlen. Den innehåller den ljusa stjärna, Deneb. Om du kan hitta denna konstellation kan du använda det för att leta Stenbocken. Helt enkelt titta nedåt från Svanen. Så småningom, om Stenbocken är tillräckligt långt över horisonten, ser du det. Delphinus Dolphin är också strax över Stenbocken. Delfinen är en diamant formad grupp av stjärnor med en liten svans.
4.
Vänta en mörk månlös kväll att söka Stenbocken. Dina chanser att upptäcka denna samling av ljussvaga stjärnor ökar mörkare det är ute. Stenbocken är inte för ljust. Dess starkaste stjärnan är i nordöstra hörnet av "mun" med nästa ljusaste håller upp det andra hörnet.
5.
Archer kan visa vägen. Stenbocken är väster om SKYTTEN i zodiaken. Skytten är mitt i Vintergatan, och är i form av en tekanna. Om du kan hitta det, då kan du också hitta Stenbocken.

    
    Copyright © 2011 give2all.org