välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man umgås med en virgo

Postad av : Jeanette Morales

En Jungfru tenderar att vara lite mer blyg än resten av zodiakens tecken, och oftast har färre vänner. Det är svårt för en Jungfru att öppna upp, men när han gör vet du att du har en stabil, hjälpsam vän på din sida. Så här startar och upprätthålla en vänskap med den här jorden tecken
1.
Tänk på att en Jungfrun är en stor person att ha som vän eftersom hon är en pålitlig, stabil och robust sten som du kan luta sig mot i tider av nöd. Därför, för att en Jungfru att öppna upp och lita på dig, måste du bevisa att du har förmågan att finnas där för henne på något konsekvent sätt. Bara tillbaka henne samtal och följa upp med planer, annars kommer hon att dra iväg och bli ointresserad av vänskap.
2.
Vet att ibland en Jungfru kan vara en arbetsnarkoman, och även när Han är politiskt liberal han har en tendens att vara konservativ på annat sätt. Av denna anledning kan det vara svårt att få honom att slappna av. Han har få sitt arbete och ta hand om alla sina skyldigheter innan låter sitt hår ner och gå ut, så se till att respektera att innan man försöker få honom att komma ut till en fest. Det bästa sättet att se till att han kommer att komma ut och umgås med dig är att låta honom veta i förväg så att han kan arbeta fram en tidsplan.
3.
Förstå att ingen är som självkritisk som Jungfrun. Hon är hyperkritisk om sig själv, vilket ibland kan resultera i att hon är hyperkritisk av dem omkring henne. Detta kan vara mycket irriterande för mer avspända former, särskilt med tanke på att majoriteten av människor har varken möjlighet eller lust att uppnå den Virgo perfektionism. Nästa gång hon börjar föreläsa om hur du bli mer effektiv på jobbet eller hur man kan förbättra din forskning papper, bara låta henne veta att du kan hantera ditt ansvar på egen hand.
4.
Vet att en Jungfru är en OROAR och tenderar att fret om allt möjligt, från om han kommer att få det jobb som han sökt om hans hosta kunde betyda att han har emfysem. Den största delen av tiden hans oro är ogrundad, så inte förvärra problemet genom otålig med honom. Istället lyssna på vad han har att säga och sedan lugna honom om varför han troligen är oroande över absolut ingenting. Försök sedan att försöka distrahera honom med något som kan hålla sitt sinne upptagen.
5.
Förstå att eftersom hon är anslutna till sjätte huset (som är hus service), en Jungfrun är det mest användbara av alla skyltar. Medan en Jungfru kanske inte den mest fysiskt eller verbalt kärleksfulla person i världen, gör hon visar sin kärlek på sitt eget sätt. När en Jungfru erbjuder henne hjälp eller tjänster till dig, är det oftast för att hon bryr sig om dig och vill att du ska veta det. Därför, om du verkligen har fastnat på att göra något själv bör du acceptera hennes erbjudande. Det kommer bara ge henne en massa lycka att göra något för dig. På baksidan, se till att aldrig dra fördel av sin natur genom att göra ständiga krav. En Jungfru kommer att dra tillbaka en gång hon beslutar att hon är uppskattad.

    
    Copyright © 2011 give2all.org