välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

grön energi resurser

Postad av : Stefan Svensson

Grön energi resurser kallas också förnybara energikällor. Av alla de sätt på vilka individer och större populationer är "gå gröna", som använder förnybara energikällor erbjuder en spännande inblick i en framtida helt annorlunda att dåtid och nutid med fossila bränslen i centrum för miljökrisen. Regeringarna gör det enklare och billigare att använda grön energi resurser

Betydelse

Green energiresurser används som svar på miljö-och globala konflikter konsekvenserna av att använda icke förnybara (inte grön) fossila bränslen. Global uppvärmning och globala klimatförändringar kräver snabba och ansvarsfulla lösningar. Olja är kärnan i krig runt om i världen i oljerika regioner. Biobränslen, jordvärme, vind och solkraft anses den gröna gränsen, som ersätter ozonnedbrytande leveranser av olja, naturgas och stenkol. Grön energi ger nya möjligheter för gröna jobb som tjänstemän.

Typer

Det finns många typer av förnybara resurser, inklusive biomassa, som omfattar trä och trä biprodukter och biobränslen, såsom etanol och biodiesel bränsle. Hydra effekt (vatten), biomassa, geotermisk energi, vindkraft, solenergi och energikällor erbjuda realistiska löften för en ren och grön framtid. Solenergi är den mest tillgängliga resursen och solens värme skapar en annan grön resurs -. Vindkraft

Funktion

växter och biprodukter är källor till bioenergi. Jordens energi, geotermiska resurser, nås genom borrning vatten eller ånga brunnar. Vindkraft och solenergi ger grön resurser som används i varierande mängder just nu. Solenergi används för att ge el till hushåll och företag. När vätgas isolerad, kan den omvandlas till el. Även havets tidvatten och vågor är förnybara energikällor.

Funktioner

Bioenergi är källan till biobränslen, flytande energi för transportmedel och kan ge el. Plast, som härrör från fossila bränslen, kan ersättas med material som är tillverkade av bio-material såsom växter. Jordens stora reserver av energi ger elektricitet till värme och kyla stora och små projekt. Vindkraft och solenergi inte bara närvarande ger ström till hushåll och företag, men också är en del av gröna planer energi kredit som sätter medel tillbaka till dessa gröna resurser. Alla förnybara energikällor minska eller eliminera Carbon Footprint som är orsakerna till miljörisker. Forskningen fortsätter i all grön energi resurser för att förbättra resultaten, kapacitet och prisvärdhet.

Resurser

Grön energi är ett komplext område med stora mängder information. Lyckligtvis finns det informativa resurser att vägleda intresserade personer och organisationer. Det amerikanska Department of Energy's EERE (energieffektivitet och förnybar energi) är en omfattande källa för information om alla gröna energiresurser och för insikt i olika sätt att statliga och federala regeringen är pursing sätt att göra dessa energikällor möjligt på varje nivå i samhället. Också tillgängligt på EERE är information om skattelättnader för privatpersoner och företag gröna investeringar och federala bidrag till privatpersoner och företag. Agores beskriver olika initiativ som arbetar för att tillhandahålla förnybara energi till samhällen och världen. (Se Ytterligare resurser)

    Previous:nothing
    Next:bygga ett moln projektor
    
    Copyright © 2011 give2all.org