välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du gör din egen Tazer

Postad av : Camilla Näslund

En Taser är en utrustning som skapar ett tillfälligt tillstånd av helt eller delvis förlamning genom att leverera en elektrisk stöt som stör frivilliga muskelkontroll. Tasers är lagliga och på de flesta platser du inte ens behöver ett tillstånd att bära en. De vapen som tillverkas av Taser International och finns i många olika storlekar och styrkor. Du kan göra din egen genom att följa anvisningarna i denna handbok och använder en gammal engångskamera och dess blixt mekanism för att skapa en 400mA Taser kan leverera en 600-volts chock.

Du behöver:
Gamla disponibel cameraScissorsFlathead screwdriverPaper clipsWire cuttersSmall knifeElectrical band


1
Använd sax för att klippa kamerans papper luckan. . . Dra försiktigt bort den från resten av kameran.
2.
Bort några skruvar som håller plast tillsammans. Bänd kamerafodral isär med händerna och var försiktig så du inte skadar något. Använd skruvmejsel för att spaken öppna sidan klippen, om det behövs.
3.
Ta ur batteriet så att du inte chock själv. Ansvarsfrihet kondensatorn --- detta är den stora svarta röret fäst på baksidan av kretskortet --- genom att röra den med ett metallföremål. Också uppfylla de två kablarna som kommer ut av kondensatorn, en i taget.
4.
Bort kamerans blixt och kretskortet.
5.

Kapa kablarna som går till blixten glödlampan. Vik ut gem och skär dem på mitten med avbitare. Fäst ett gem i varje ände av kondensatorn genom att linda kabeln runt klippet. Fäst med en liten bit eltejp. Gemet "pådrivare" bör utvidga ungefär u00BC av en tum från kamerahuset och u00BC tum till u00BD tum från varandra.
6.

Sätt tillbaka batteriet och stäng kameraväskan. För ytterligare säkerhet kan kameran Taser placeras inuti en läderväska eller en kamera fall.
7.
Vill använda Taser, tillåta att "Flash" för att ladda på kameran. Tryck på kameraknappen när elektroderna vidrör någon, som om du tar en bild. Avgiften dras för att blixten ger chock.

tips och varningar


  • Försök inte att införa ytterligare element för att förstärka chock. Detta är en låg spänning chock jämfört med vissa kommersiella modeller, men det är fortfarande ganska smärtsamt. Detta är inte en leksak.
    Previous:nothing
    Next:delar av en gumamela blomma växt
    
    Copyright © 2011 give2all.org