välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man gör en låda lightning bugg

Postad av : Camilla Näslund

Vad är en sommar kväll utan blixtar buggar? Barn kan lära sig mycket om den lilla critters genom att få en UPC-förlora visa, bara för en stund. Använd en låda du redan har eller göra en själv. Känn dig fri att dekorera eller måla utsidan. Var noga med att hjälpa små barn hantera blixtar buggar så att de inte slakta dem samtidigt som man försöker att sätta dem i rutan

Du behöver:.
Finmaskigt screenOld skokartong eller andra gamla lådan eller
.
.
Skrot skräp: tre stycken 2x4 eller 2x6, två träbitar trim
. .

Använd en ruta du redan har


1.
Hitta en gammal skokartong eller trälåda av något slag. Mindre är oftast bättre som ni kan se blixten buggar i ett litet område och kommer inte att behöva samla in så många för en dramatisk ljus display.
2.
Ersätt en sida av din box med ett finmaskigt skärm. Enkel bort eller klipp ut en sida av din box och häfta, limma eller spika på ett finmaskigt skärm istället.
3.
Kontrollera att locket sluter tätt för att förhindra att fly blixtar buggar. Om maskorna har lämnat en lucka mellan locket och lådan, fyll i med en bit upprullade upp materialet, tejp eller en remsa av skum för att vara säker att det fäster ordentligt.
4.

Skapa ett litet urtag, om så önskas. Om du använder en kartong, görs det enkelt genom att klippa ett litet torg på slutet eller början av lådan, bara klippa tre sidor. Lämna den fjärde sidan intakt. När du vill sätta blixten buggar i boxen, helt enkelt dra det lilla torget upp och sedan snabbt byta ut den. Använd en bit tejp för att hålla den stängd.

Gör din egen Box


1.
Klipp tre bitar av trä, antingen 2x4 eller 2x6, i lika längder. 12 inches är en bra längd.
2.
Placera en bit på den horisontella, och fäst de två andra pjäser på utsidan av den horisontella bitar för att bilda en u-form. Det är i grunden en fyrkant utan ovansidan.
3.
Fäst finmaskiga skärm på varje sida av torget för att skapa en inneslutning. Allt du saknas på denna punkt är locket.
4.
Tillsätt två stycken trim över toppen av mesh där locket går. De bör ligga horisontellt över mesh och bifoga till varje vertikal bitar. Detta ger dig en fast yta på maska så att det blir några mellanrum mellan maskorna och locket över den.
5.
Klipp en träbit för att den exakta storleken på öppning. Mät och klipp, sedan sand noggrant för en bra passform.
6.
Använd gångjärn bifoga den här träbit för att en av de vertikala sidorna av boxen. Nu har du ett lock.
7.
Fäst ett handtag i locket för enkel öppning och stängning. En enkel slinga av band verk eller ett handtag från en gammal köksskåp.
8.
Öppna locket för att sätta i blixtar buggar, och stäng ordentligt för att hålla dem från att fly medan du njuter av visa. Var noga med att hantera lådan försiktigt medan det finns blixtar buggar inne, och släppa dem innan alltför länge så att de kan gå om sin verksamhet.

    Previous:nothing
    Next:beskrivning av solenergi
    
    Copyright © 2011 give2all.org