välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan fånga regnvatten från stupröret

Postad av : Camilla Näslund

Letar du efter ett sätt att spara vatten? Regnvatten är gratis och vid denna tid på året, det finns mycket att göra. Denna artikel kommer att beskriva några sätt att ändra din avrinningslister s stupröret för att fånga en del av vattnet. Det är lätt att vara grön

Du behöver:.
Saw
Claw Hammer.
Måttband.
Stor soptunna eller tanken.
Screen.
Stor altan Tile (tillval).


1.
Det mest effektiva sättet att göra detta är genom att kapa stupröret på rätt höjd för att tömma direkt i din tank. Först mäta höjden på din tank och lägg 2-3 inches att ta hänsyn till den böjda stupröret.
2.
Montera en skärm till toppen av din tank för att filtrera bort eventuellt skräp i regnvatten som kan resa ner stupröret.
3.
loss stupröret från väggen genom att ta bort klämman med hjälp av en klo hammare eller kofot. Var mycket noga med att inte böja eller bryta detta, eftersom den kan användas igen. Om du gör sönder den, gå och köpa en annan. Det måste vara på där för stupröret är säkert.
4.
Såg stupröret på den höjd som mäts i steg ett. Sätt tillbaka böjda stupröret öppning. Placera tanken i det läge som är bäst för att fånga upp regnvattnet. Om marken under är det inte nivån, gräva marknivån och installera en stor uteplats kakel.
5.
Annan metod är att ta bort klämman som håller stupröret mot väggen och skjut tanken upp mellan stupröret och väggen. Tänk på att om du väljer den här metoden, är du kämpar mot gravitationen. Om du får en mycket tung regnstorm, riskerar du att fylla upp stupröret med regnvatten och backar upp den i rännorna. En annan nackdel med detta är att det inte finns något sätt att filtrera skräp som färdas ner stupröret.

    Previous:nothing
    Next:hur man kan locka en cancer
    
    Copyright © 2011 give2all.org