välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur man kan rita ett pentagram

Postad av : Charlotte Wannberg

Pentagrammet är en gammal symbol som har väckt intresse hos många människor genom historien. Det har använts i filosofi, religion, konst, matematik och även logotyper! Denna artikel kommer att ge dig steg för steg instruktioner för att bygga ett pentagram

Du behöver:.
Penna
. kompass.
linjal.


1.
Först rita en linje. Placera punkten av din kompass på linjen och rita en cirkel.
2.
Håll kompassen öppna till samma position. Placera väderstreck på en av de punkter där cirkelns omkrets möter linjen och dra en båge genom centrum av cirkeln.
3.
Rita en vertikal linje genom att ansluta de punkter där bågen korsar cirkelns omkrets. Dra en lodrät linje genom centrum av cirkeln. För att göra detta, placera väderstreck på varje punkt där cirkeln korsar den horisontella linjen och dra små bågar ovanför och under cirkeln. Rita en linje som förbinder de punkter där bågar korsar varandra.
4.
Placera väderstreck i korsningen till höger lodräta linjen och den horisontella linjen och dra en båge ner från den punkt på toppen av cirkeln där centrum vertikala linjen korsar den.
5.
Placera väderstreck på toppen av cirkeln där den vertikala linjen korsar den och utöka den andra armen till den punkt där den båge från Steg 4 korsar den horisontella linjen . Rita en båge som går över båda sidor av cirkeln.
6.
Hålla kompassen öppna den i samma läge, placera den punkt på varje punkt där bågen från steg 5 korsningar över cirkeln och drar mindre bågar över den nedre delen av cirkeln.
7.
du har hittat fem punkter du behöver. Anslut bara varannan punkt för att bilda pentagram.

    Previous:nothing
    Next:hur man hittar Orionnebulosan eller M42
    
    Copyright © 2011 give2all.org