välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

kaliumcitrat använder

Postad av : Stefan Svensson

Kaliumcitrat är en förening som består av kalium, väte, syre och kolatomer. Den finns som en vit, pudrig ämne som är luktfri och har en lätt salt smak. Det händer att ha ett antal vetenskapliga användningsområden. Upptäck bara några av de sätt som kaliumcitrat kan komma till god användning <. h2> Pet urin Hundar och katter har ibland fall av mycket sura urinen, vilket kan orsaka obehag och infektioner med tiden. Kaliumcitrat administreras genom munnen som ett botemedel för denna sjukdom.

Njursten

Denna förening är också vanligen används som ett botemedel mot njursten. Det bidrar till att bryta upp njursten i tillräckligt små bitar så att de kan passera säkert ut ur kroppen.

Läsk

Kaliumcitrat ibland används i läskedrycker som buffertsystem. Detta innebär att det justerar pH-nivåer i läsk så att de är på rätt nivå.

Andra medicinskt bruk

Denna förening används för att behandla andra sjukdomar som har att göra med syra eller elektriska impulser i kroppen . Exempel på sådana är gikt och arytmi.

Administration

När ges till en patient, är kaliumcitrat utspätt i vatten. Det är då administreras oralt så att den kan sprida sig i kroppen snabbt.

    Previous:nothing
    Next:Hur man testar för protein i livsmedel
    
    Copyright © 2011 give2all.org