välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om bidrag för grön energi

Postad av : Jeanette Morales

Som jorden fortsätter sin spiral av global uppvärmning och miljöförstöring, statliga och federala regeringar, stiftelser och privata industrin ökar investeringar i ny teknik som är miljövänlig. Sol-, vind-och vattenkraft håller återupptäcktes och ompaketerade som alternativ till gas och olja. Ideella grupper och små företag som utvecklar och använder källor av grön energi kan ansöka om en mängd olika bidrag

Historia

Skatteavdrag för företag som producerar alternativa energikällor har funnits tillgänglig i mer än 20 år. Tyvärr har de inte varit tillräckligt för att sporra dessa utvecklare att skapa livskraftiga gröna energiprodukter, säger National Resources Defense Council. Resultatet för nya produktionsanläggningar och forsknings-och utvecklingsprojekt har inte varit tillräcklig för att bibehålla en hållbar tillväxt, vilket skapar ett akut behov av bidrag för att hålla industrin framåt.

Betydelse

statliga och federala bidrag kan bidra till att stödja de industrier som arbetar för att förse landet med mer förnybara energikällor. Support är särskilt avgörande för utbildning för att utbilda en arbetsstyrka möjligt att hantera den nya energikällor, forskning och utveckling av hållbara projekt som direkt kan anslutas till befintliga elnät och pilotprojekt som testar den senaste tekniken.

Typer

DSIRE är en databas med aktuella stipendier underhålls av Interstate rådet för förnybar energi. Genom att klicka på en stat, bidrag, såsom North Carolina Green Business Fund, som visas med alla nödvändiga bidrag och kontaktinformation. Information om federala bidrag finns, såsom US Department of Energy's Tribal energiprogrammet Grant som ger stöd till sol vatten värme, vind, vattenkraft och andra projekt.

Överväganden

Även om många av de gröna bidrag för företag och ideella organisationer att utveckla ny teknik, övriga bidrag finns för kommuner och företag att installera förnybar energi, såsom solceller och vatten manövrerad utrustning i sina nuvarande anläggningar. Program, som Wisconsin förnybar energi Incitament och Grants-programmet ge ekonomiskt stöd till projekt som på plats utveckling av biomassa förbränningssystem och vindkraft turbin.

Fördelar

Fram till utvecklingen av förnybar energiteknik nå en lönsam status, nya anläggningar kommer att sakna många av de funktioner som finns tillgängliga. Statliga medel, till exempel federala bidrag som betalar upp till 30 procent mot att bygga en energi förnybar anläggningen och 2,5 miljarder dollar bidrag för grön energi forskning och utveckling, göra framsteg möjliga.

Potentiella

Många stiftelser och ideella organisationer verksamma på en filosofi som genom att investera i förnybara energikällor, de hjälper till att rädda planeten. Framtida generationer kommer att kunna njuta av friluftslivet, vattendelare och skogar kan förbli intakt och mänskligheten kommer att vara friskare överlag. Grupper, såsom Bonneville Environmental Foundation, marknad grön el till företag och regeringar genom sitt ideella partnerskap för att skydda miljön och vara en del av den förändrade energi paradigmet.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör biodiesel tvål
    
    Copyright © 2011 give2all.org