välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

om kristaller

Postad av : Jeanette Morales

Kristaller är exakt bildas fasta ämnen som är resultatet av geometriskt ordnade atomer. Tittar kristaller, ser man bokstavligen den atomära strukturen av de mineraler som bildade kristaller. Med vetenskaplig exakthet, bildas kristaller i överraskande element med unika och häpnadsväckande resultat. Medan kristaller bildas i några av de mest ödmjuka material, har folk tittade på dem för såväl vetenskaplig som metafysisk insikt

Beskrivning

Kristaller bildas av kristalliserad mineraler med joner som bildar en särskild geometriskt mönster som hålls på plats av gemensamma elektroner. Varje mineral kan vara en kristall så länge denna formation händer. Även om alla mineraler är kristallint, inte alla mineraler kristaller. Kristaller är ovanliga geologiska händelser.

Struktur

Anledningen till att inte alla mineraler kristaller är relaterade till hur mineraler form. Motsatt laddade atomer ordna in de nödvändiga symmetrisk mönster. Processen fortsätter och atomer obligation jämnt över korn av mineralet. Denna process kan skapa enorma kristaller. Teoretiskt om rätt atomär bindning fortsätter, är potentialen stor som en kristall obegränsad.

Konstellationer

Variationer i kristall former ske till följd av atom-mönstret för en viss bildning. Som atomer fortsätter att knyta an till ett mineral, beroende på var atomer obligationen, olika formationer uppstå. Fysiker och material forskare använder termen, kristall. På ett populärt plan handlar kristall ett objekt som har en bestämd bildade geometriska mönster. Förutom de kristaller som de flesta känner, bordssalt och diamanter är kristaller.

Exempel

Det finns många exempel på kristall formationer. Vatten är smält is. Vatten blir fast genom kristallisation till is. Vulkaniska bergarter form från stelnat lava flöden. När lava svalnar sker ett liknande kristallisation som med vatten. Kristaller också kan bildas från ånga, inte en vanlig process. Svavel kristaller i vulkaniska formationer är exempel på ång-kristaller som bildats.

Överväganden

Kristaller har vädjat till människor i århundraden. De har hittats i neolitisk begravning områden och i Egypten, Ryssland, Mexiko, bland annat. Idag, kristaller uppmärksammas av New Age entusiaster som hävdar att den energi av kristaller har en helande vibrationella effekter på människor som lider av sjukdomar som sträcker sig från depression till huvudvärk och även cancer. En kristall geometriska mönster är vad som orsakar kristallen att frigöra energi. Gillar mönstret, är en kristall energi specifika. Oavsett ens personliga övertygelse, det råder ingen tvekan om att man kan hitta ett brett utbud av kristaller från gallerior till små butiker stad bekvämlighet.

    Previous:nothing
    Next:stora muskler i kroppen
    
    Copyright © 2011 give2all.org