välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

Vilken är den mest utrotningshotade djur i världen?

Postad av : Annika Hultén

Fastställande de mest hotade djur i världen är inte så enkelt som att räkna upp hur många av varje art lever. Återstående tillgängliga habitat, producerar hur bra eller dåligt en art häckar i fångenskap och hur många unga en art med varje barn också påverka hur en hotad en art är. Men diskuterade fem djur här nästan alltid dyker upp på bevarande gruppens lista över de mest utrotningshotade djur

Du behöver:. .
Tidning
Termometer.
Regnmätare.
Barometer.
Vindflöjel.
Hygrometer.
Vindmätaren.

Giant Panda

Antalet jättepandor lever i det vilda uppskattas till mellan 1. 600 på den övre delen och 700 på den lägre delen. Förstörelsen av bambu skogar i Kina hotar deras överlevnad.

Mountain Gorilla

Bergsgorillan befolkningen i det vilda är ca 700. De hotas av tjuvjakt och förstörelse av livsmiljöer.

Tigers

Enligt World Wildlife Fund och andra grupper bevarande, antalet enskilda södra Kina tigrarna lever i det vilda är nog bara en handfull, och många anser de arter "funktionellt utdöda. "Den sibiriska tigern är också hotade, med en befolkning på ca 700.

California Condor

Zoological Society of San Diego Centrum för bevarande och forskning för hotade arter uppskattat California Condor befolkning på strax över 300 under 2008, men mer än 100 av dem finns i djurparker, med drygt 200 i det vilda.

Rhinos

Flera arter av noshörningar i Asien och Afrika hotas. Den minsta, mest hotade befolkningen är Javan Rhino, med cirka 70 enskilda djur vid liv i det vilda.

    Previous:nothing
    Next:hur man gör hemmagjord solceller
    
    Copyright © 2011 give2all.org