välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man läser framtiden i teblad u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e avgöra varje symbol betydelse

Postad av : Jonathan Nyberg

Bestäm varje symbol betydelse

Vikten av varje symbol avgörs av placeringen av symboler på fälgen, sidor och botten av koppen.

* Symboler på fälgen representera saker som är mycket viktiga. Dessa är de stora, livsavgörande tidpunkterna.

* Symboler på sidorna av koppen representerar saker som är viktiga, men inte livsavgörande.

* Symboler på botten visar saker som är föremål för förändring. Vissa förmögenhet rösträknare tror att om en symbol ligger smack-DAB på botten mitt i en kopp, trollformler det tragedi, så om detta händer under en av dina avläsningar, mjölk det för alla det är värt.

Här är ett exempel: Om alla bladen är slumpmässigt spridda runt koppen och du ser en tydligt märkt ekollon på fälgen på toppen av din kopp, kommer ditt motiv uppleva ekonomisk framgång 3 månader från nu. Om symbolerna ser ut att finnas en medurs spiral och du ser ett ansikte, en fontän och ett mynt, kommer din vän mycket snart ha en förändring i vänskapsband som kommer att ge stor lycka och välstånd. Om motivet berättade för en stenig förhållande som har varit stör honom före behandlingen, förkunna detta triumferande som svaret på hans problem.

Behöver lite mer sista minuten ledtrådar? Här är några som hjälper dig att komma igång. .

* Symboler som ligger i raka linjer indikerar en bestämd händelse

* Svängd eller vågiga linjerna anger möjligheten till förändring

* Kristallklart symboler är händelser som är mer vanliga än, ska vi säga, "sträckor tolkning. "

* Kontrollera först över din kopp av linjer, siffror, figurer eller bokstäver, och tolkar alla tydliga symboler. Följ sedan ovanstående regler om linjer.

* Om motivet berättade för alla frågor han hade före behandlingen, försöka skräddarsy din gissning till dessa frågor. Men om ingenting gäller, bara antyda att bladen håller på att mystiska. Du är inte, trots allt, som ansvarar för det nyckfulla gudomliga.

* Glöm inte att det är mystik i behandlingen som segrar över allt. Se till att du slänger i några flämtar, och gärna svimma döda bort (se till att inte skada kopp).

Så brygger upp några te (och ha lite scones eller tekakor också, om det känns särskilt brittiska), och börja skrämma dina vänner. De kan aldrig se på te på samma sätt igen.

    Previous:nothing
    Next:hur man håller en seans
    
    Copyright © 2011 give2all.org