välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man läser framtiden i teblad u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e lära symbolerna

Postad av : Ulf Friberg

Läs Symboler

Om du har snurras på rätt sätt (läs: kraftigt), bör bladen nu hopklumpade tillsammans i flera olika platser på koppar inuti, inklusive fälg, sidor och botten. Dessa klumpar kommer att utgöra symboler du kommer att läsa. Börja alltid tolkning genom att leta efter de enklaste symbolerna först. Flera av blad klumpar kan tydligt bildar en figur, bokstäver eller siffror

* Former.

Trianglar=bra karma

fyrkanter=behovet av försiktighet

Cirklar=stor framgång

* Brev: hänvisa till namn på vänner eller släktingar

* Siffror: ange spänner tid, flera månader eller år

flesta av klumpar, men kommer att bilda slumpmässiga former (en fågel, en ankare, en spindel, Regis Philbin). Du har förmodligen inte borde berätta ditt ämne hur du nått dina slutsatser, för att upprätthålla en känsla av mystik.

Förteckningen är ganska omfattande, är det nästan en självklarhet att du kommer att stöta på figurer som inte tillämpar . Det är där intuition och melodram passa i. Om du är helt säkert att bladet dunge du stirrar på kan ingen annan än Bob Marley, inte bekämpa det. Lägg bara till honom i läsning. ("Jag ser att du får ett jobb som Bob Marley lookalike". )

Efter några behandlingar kommer du att bli mer och mer skickliga på att tilldela namn till symboler, och på så sätt ska kunna att tolka vad som helst. Kom ihåg att det viktigaste i behandlingen tebladen är din egen kreativitet.

    
    Copyright © 2011 give2all.org