välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

ading1a "u003e hur man läser framtiden teblad u003c/ h4u003e u003col id=’intellitxt’u003e u003ch1 class="heading4a"u003e har ämnet dricka te på rätt sätt

Postad av : Jeanette Morales

Har Angående Drick te ordentligt

Vad? Hur kan det finnas ett fel sätt att dricka te, bortsett från att spilla det hela själv? Svaret är att du inte gör te-you're göra "te-blad-läsning" te, vilket innebär att du och ditt ämne har att följa ett förfarande:

1. När te är nästan i rumstemperatur, har ditt motiv SIP det och koncentrera sig på en specifik fråga --- kanske något som har att besvära honom nyligen. Om han inte kan tänka mig något, vi måste tyvärr säga att ditt motiv är en knäpp. Men du förmodligen redan visste det. I detta fall kanske du vill prova på en allmän förutsägelse. Bara ha ditt ämne rentvå sitt sinne medan du smuttar på te istället för att fokusera på något särskilt.

2. Berätta ditt motiv för att lämna en liten bit av vätska och de flesta av teblad i botten av koppen. Eftersom många människor är vana att dricka te som är ansträngda genom tepåse, i motsats till te i lösvikt, får lite coaching vara nödvändigt. Det är verkligen lätt att bara svälja teblad, så se till att han lämnar något därhän för dig att läsa.

3. Om du har problem (t. ex. ditt motiv vägrar att dricka den lösa tebladen, och börjar göra olika kräkningar ljud), sila te ur koppen genom en servett sträckte sig över toppen, återigen noga med att lämna lite vätska och de flesta av te lämnar efter sig.

4. Ta koppen i vänster hand och snurra den runt medsols tre gånger.

5. Täck överst i koppen med höger hand och se till att snurra bladen helt upp och runt sidorna och kanten på koppen. (Lite skakning är okej för nybörjare. )

6. När allt detta är gjort, kika in i koppen och gör dig redo för ditt resultat . . . vi menar din "psykiska förutsägelser," naturligtvis.

    
    Copyright © 2011 give2all.org