välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

bygga en cykel generator

Postad av : Ulf Friberg

sätta cykeln på en Stand

För att bygga en cykel generator du måste lägga en cykel på ett stativ. Ta framhjulet och sätt den i en 2-tums med 4-tums skiva med en kanal lyftas ut som innehar hjulet stilla. Denna kanal bör vara precis tillräckligt bred för hjulet och kan lyftas med en mejsel. Montern bör stödja din vikt på cykeln. Låt bakhjulet på cykeln och ställ in den i en utbildning stativ som du kan köpa på en sportaffär. En utbildning står lyfter bakhjulet från marken så ryttare kan träna på sin cykel hemma.

Generator

Koppla in en elektrisk generator för att tränare stå rullen bar. Bakhjulet vilar på rullen baren. Det visar som ryttare pedalerna och cykeln roterar hjulet. Montera generatorn på en tung plywoodskiva med hjälp av bultar redan i generatorn. Ställ in denna bredvid rullen baren. Du kommer att ansluta generatorn till spinning störtbåge. Som kommer att förvandla generatorn axeln och skapar elektricitet.

Ansluta generatorn till Rolling Bar

För att ansluta din generator till rullen baren på utbildning monter kan du behöva göra vissa ändringar. Börja med att installera en liten växel kugge till slutet av rullen baren. Borra ut centrum för tyngdpunkten och skjut den på rullen. Svetsa på plats. Installera en annan växel på generatorn axeln. Anslut de två kuggar med en kedja. Nu spänna generatorn så det finns spänningar mellan kuggarna. När du pedalen kommer rullen baren tur de redskap som kommer att förvandla generatorn och producera el.

Andra överväganden

Självklart kommer det att finnas vissa ändringar som behöver göras för att generatorn och vev montering (montering som ansluter generatorn till störtbåge. ) Detta kommer att kräva hjälp av olika storlek redskap för att få rätt förhållande som ger rätt centrifugeringsvarvtal och tillåter användaren att trampa med lätthet. Varje cykel och generatorn kommer att variera, så prova flera stora kuggarna och redskap för att få rätt proportioner. Om du kan, kan du också ansluta rätt generatorn axeln till störtbåge, men i de flesta fall en växel kommer att göra enheten lättare att använda.

    Previous:nothing
    Next:hur fjädern in våren
    
    Copyright © 2011 give2all.org