välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

diversifierad energipolitik grupper & gröna lösningar maskin

Postad av : Charlotte Wannberg

Växande oro för hälsa och miljö och effekterna av koldioxidutsläppen har föranlett behovet av ökade forskningsinsatser om alternativa bränslekällor. Som bensin är en primär energikälla, produkter som fungerar för att minska bensin beroendet är i hög efterfrågan. Diversifierad energipolitik Grupper är ett konglomerat av företag som arbetar med att utveckla alternativa energilösningar

Identification

De flesta människor är bekanta med. frågorna kring den globala energiförsörjningen och användning. Ett antal forskningsinsatser har gått till att hitta alternativa bränslen. Green Machine Solutions Inc. , som ligger i Jupiter, Florida, är ett sådant företag som specialiserat sig på återanvändbara energikällor och alternativa bränslen. Startade i februari 2008, har företaget utvecklat alternativa källor när det gäller bio-diesel, solenergi, etanol och vätgas. Diversifierad energipolitik Grupper (DEG) är moderbolag till Green Machine Solutions. DEG industri är olje-och gasfält utveckling i hela USA och runt om i världen.

Funktioner

Att minska konsumenternas beroende av bensin är ett av många mål för att främja en energieffektiv ekonomi. Green Machine Solutions har utvecklat en produkt, kallad Hydro-4000, som arbetar för att minska förbrukningen bränslen. Dessutom har sin kommersiella nivå Hydro Heat System genomförts inom ett antal branscher, varav vissa omfattar kurir, tjänster bil, sjöfart och traktorsläp. Dessa produkter är baserade på en "inhemsk" teknik som använder naturliga material och system inom bränsle konverteringen.

Funktion

bygger på erfarenheter från diversifierad energipolitik koncernens strävan infördes Green Machine Solutions sin teknik till konsumentmarknaden med Hydro-4000 produktlinje. Hydro-4000 är en väte cell system som arbetar för att minska förbrukningen av bensin, med vatten som en form av bränsle. Baserat på den kemiska lagar elektrolys, gör att produkten bilmotorer att köra på det som kallas Browns Gas. Browns Gas är en biprodukt resultat som uppstår när väte och syre separeras från vattnet. Den el från bilens batteri eller generator används för att dela vatten till vätgas och syrgas.

Fördelar

Hydro-4000 förbättrade körsträcka, bättre förbränning och minskade utsläpp av växthusgaser. Genom att använda energi från väte i elektrolys process som en förbränningsanläggning är mindre bensin krävs för att driva en bil. Som ett resultat kan en bils bränsleförbrukning minskas med så mycket som 60 procent. Eftersom väte förbränningen är renare än bränslets, finns det mindre bygga upp på motorkomponenter. Som ett resultat, är bilens kraft och prestanda förbättras. Dessutom, på grund av de miljömässiga fördelarna med att använda denna produkt, konsumenterna kan skriva bort det som ett skatteavdrag.

Överväganden

Tekniken bakom Green Machine Solutions produktutbud har försökt många gånger tidigare . Det finns många kontroverser kring verkliga systemets effektivitet och faktiska bränsleförbrukningen minska. Vetenskapligt är en enorm mängd energi som krävs för att separera väte från syre och frigöra väte energi kapacitet. Som det ser ut nu, rapporterade den "faktiska" minska bränsleförbrukningen förblir inkonsekvent. Det finns till oro över huruvida fortsatt användning kan orsaka elektrisk skada som installation metoderna kräver att enheten vara ansluten till bilens generator, batteri och tändsystem.

    Previous:nothing
    Next:vad är staten djur av Hawaii?
    
    Copyright © 2011 give2all.org