välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

göra din egen eteriska oljor

Postad av : Jonathan Nyberg

Steam Distiller

sannaste sättet att göra din egen eteriska oljor är med ångan destillation. Detta kräver användning av en destillation kit där växtmaterialet placeras i retorten och ånga passerar genom den och förångas oljan. Ångan och olja ångor passerar sedan genom kylaren där både varmt och kallt vatten används för att kondensera blandningen oljegas. Den kondenserade material flyttas sedan till separatorn, där den eteriska oljan utvinns ur blomvatten. Det tar ungefär två liter lavendel att skapa två milliliter lavendel eterisk olja. Mängden av eterisk olja varierar beroende på vilken typ av anläggning du använder.

Spisen

Om du inte har ett Steam destillatören, kan du fortfarande skapa aromatiska oljor genom att blanda mandelolja och blåslagen blommor, örter eller kryddor. Liksom i destillation, bör växtmaterial ska plockas under morgontimmarna, efter det att daggen har avdunstat. Du behöver ungefär tre koppar av växtmaterial och åtta uns av kallpressad mandelolja. Blåmärke växterna med en mortel och stöt eller genom att placera den i en plastpåse och rulla den över den med ett rullande stift. Blanda växter och olja tillsammans i en Mason burk och placera det i en kastrull med kallt vatten. Sakta värma upp vattnet tills den är varm, men fortfarande beröringsbara med bara handen. Låt burken värme vid denna temperatur i cirka 10 minuter. Ta bort burken från vattnet, skaka den och placera den på en mörk plats under de närmaste 24 timmarna. Upprepa denna process i fyra dagar. På den femte dagen, sila oljan genom ost trasa och lägga till nya växtmaterial. Hetta upp oljan och anläggningar för fyra dagar. Sila växtmaterial och lagra eterisk olja i mörkt färgad flaskor mellan 68 och 75 grader Fahrenheit.

Over Time

Ett annat sätt att göra din egen eteriska oljor liknar spisen metoden, men du behöver inte värma burken. Blanda växtmaterialet och mandelolja samma som i spisen metoden. Sätt Mason burken i ett varmt utrymme, mellan 68 och 75 grader Fahrenheit. Skaka burken kraftigt en gång om dagen i tre veckor. Sila växtmaterial och lagra eterisk olja i mörka behållare för ytterligare två veckor. Denna metod för framställning av eteriska oljor använder mindre material än spisen, men tar längre tid.

    
    Copyright © 2011 give2all.org