välkommen give2all.org RSS | Lägg till favoriter | Sitemap

hur du gör din egen säkring

Postad av : Jeanette Morales

En säkring är en längd av brännbart linans ände som en låga till en väntan explosiv. Uppfanns av kineserna, var de första säkringar som används för att detonera svartkrut på avstånd, vilket gör avsedd skada utan att skada användaren. Från pyroteknik till sprängämnen, säkringar är praktiska och i stor utsträckning. Nästa gång säkringen faller ut av din 4 juli mästerverk, inte sticka ett tomtebloss i den och hoppas på det bästa, följa dessa riktlinjer och göra en ordentlig säkring av dina egna

Du behöver:
Bomull stringScissorsFire. crackersPlastic modell cementOne ark paperYarnMotor olja.


1.
Skär en bit snöre i längden du behöver. Blötlägg strängen i vatten tills den är helt mättad.
2.
Medan strängen är blötläggning, skär i slutet av en smällare och dumpa svartkrut den innehåller på en tallrik. Upprepa med resterande smällare tills du har en liten hög med svartkrut.
3.
Bort strängen från vattnet och vrid ur den. Rulla den fuktiga strängen i svartkrut tills strängen är helt täckt. Låt sträng torka i minst 5 timmar. När strängen är torr, är din säkring klar att använda.
4.
Coat din sträng med plastmodell cement om man helst vill undvika att använda svart pulver. Applicera cement på ena sidan av strängen. Vänta tills limmet börjar bli degig, vrid sedan strängen och lägga mer cement. Upprepa tills hela strängen är belagd. Gnid strängen med en bit papper till avlägsna eventuella ojämnheter. När fibrerna i strängen är mättade med cement och är jämna, så att strängen torka.
5.
Använd garn om du föredrar det till sträng. Kasta en bit garn i en gryta med kokande motorolja. När garnet är till, minska värmen till låg. Efter 20 minuter, ta av garnet och låt det torka

tips och varningar


  • Se till att din sträng är helt täckt med svart pulver, cement eller olja. Annat kan det sluta bränna halvvägs. Gör partier av säkringar i förväg i olika längder. Förvara färdig säkringar i en lufttät behållare, av solljus, upp till 6 månader.
  • Var försiktig vid hantering svartkrut eftersom det är brandfarliga. Håll löst puder på avstånd från gnistor eller flammor.
    Previous:nothing
    Next:hur man gör självlysande bläck
    
    Copyright © 2011 give2all.org